1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemlud, Lipiec 10, 2010.

  1. przemlud

    przemlud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    United Kingdom
    Witam. Czy do xbox'a 360 muszę mieć oryginalny pad ?
    Znaczy chodzi mi microsoftu ?
    Jeśli nie muszę to prosiłbym o aukcje z takimi padami współpracującymi w pełni z xboxem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ogor8

    Ogor8 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak bo jak masz inny to potem się szybko psuje,traci zasięg itp.


    Nowy pad kosztuje około 90zł
     
  4. Michael

    Michael Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    wlasnie, allegro i problem rozwiazany
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie musisz...moze byc np od Big Bena
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Musi być oryginalny żaden inny nie działa
     
  7. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak to nie? Ostatnio widzialem w saturnie pada od Big Bena kompatybilny ;]
     
  8. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Są inne pady, podróbki i inne firmy.
    Jeżeli nie chcesz brać oryginalnego od MS to pierw przeczytaj opinie o tym padzie który chcesz kupić...
    Możliwe że będzie tracić zasięg, przyciski źle będą chodzić...
     
  9. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    Radze Ci kupić oryginalny pad.
     
  10. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma różnicy czy oryginalny czy podróbka. Gołym okiem nie wykryjesz które jest które, a ceny te same dają. Kupuj i tyle różnica żadna. Działa i ten i ten.
     

Poleć forum