1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vetrin, Wrzesień 12, 2010.

  1. Vetrin

    Vetrin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mianowicie: Nie łączy mi pad od xbox'a. Próbuję go włączyć... i nic. Rano się męczyłem i w końcu się udało. Jednakże teraz, gdy chcę pograć, nie zaskakuje. Co może być przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BarT-Rex

    BarT-Rex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A masz naładowane baterie??
     
  4. Vetrin

    Vetrin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz na gwarancje to dzwon do MS, z tego co slyszalem dostaniesz nowego pada za free.
    Moze cos nie laczy, klapka itp
     
  6. Koldy

    Koldy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Na podkarpaciu
    synchronizowałeś go? :d
     
  7. Vetrin

    Vetrin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    skombinuj drugiego pada i zobacz czy to jego wina czy konsoli
     
  9. Kacperekk

    Kacperekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może jesteś powyżej 10 metrów od konsoli ? ^^ :D
     
  10. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Mam nadzieję ze przy odpowiedzi "tak" na zadane pytanie czy synchronizowałeś go z konsolą, miałeś na myśli że przycisnąłeś wpierw przycisk przy konsoli a potem przy włączonym padzie :) ??
     

Poleć forum