1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad ;/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Raiga, Luty 20, 2009.

  1. Raiga

    Raiga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem, kupiłem dzisiaj pada, lecz za chiny nie chce się połączyć z moim X'em. Wcześniej łączyłem się z kumpla padem bezproblemowo a ten nowy jakoś nie chce :/
    Co mam zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    oddać do sklepu lub do gościa od którego kupiłeś no innej rady nie ma chyba, że się w środku cosś pobawisz ale możesz kompletnie popsuć
     
  4. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    aa jak się łączyłes?? próbowałeś przez ten mały przyciska na konsoli i padzie??
     
  5. m2gik

    m2gik Banned

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A wsadziłeś baterie ?
     
  6. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    najpierw kliknic guzik szukania na konsoli a potenm malutki na padzie
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jak pisze ze z qmpla sie polacyl to chyba umie to robic nie-.-?


    ja proponuje oddac,masz 14 dni na zwrocenie towaru jesli nie dziala
     
  8. keny566

    keny566 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam taki problem - od jakiegoś czasu pad zaczyna rozłączać się z konsolą. Tydzień po przeróbce pad już nie chcę się łączyć z konsolą. Podczas synchronizacji się łączą ale nie działa. Czy kupno pada na kabel pomoże ?
     
  9. Vipek007

    Vipek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3M
  10. keny566

    keny566 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzięki :) Czy do pada bezprzewodowego można dokupić kabel ? Bo pad na górze takie wejście i nie wiem czy to na kabel.
     
  11. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    te wejście na gorze to na ładowarkę do akumulatorka!
     

Poleć forum