1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Morozow, Maj 2, 2012.

  1. Morozow

    Morozow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panie, panowie - kolejny problem.
    Zdechł mi pad. Może nie kompletnie.
    Diody się świecą, niby jest wszystko tak jak być powinno. Bydle nie może się zsynchronizować z konsolą.
    Nie jestem tępakiem, który nie potrafi znaleźć odpowiedniego przycisku na padzie i konsoli po to by się połączyć. Robię wszystko jak należy, żadnych reakcji.
    Wywalić/sprzedać jakiemuś idiocie na alledrogo czy da się coś z nim zrobić?

    Da się może jeszcze wysępić od Microshitu nowego pada? Konsola przerobiona, ale nie banowana. Gwarancja już dawno niestety się skończyłą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Lepiej sprawdzic pada u znajomego. Moze pad jest sprawny tylko padl modul rf w konsoli. Jak masz drugiego pada to sprobuj sie nim zsynchronizowac z konsola.
     
  4. Morozow

    Morozow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Drugi pad działa. Wykrywa go przy samym włączeniu konsoli.
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    W takim razie sprawdź u kogoś znajomego.....
    albo jak u niego będziesz, szybko podmień pada i ciesz się nowym, działającym! :D
     
  6. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A wyciagnij baterie, wloz je ponownie i sprobuj ponownie zsynchronizowac z konsola (tego dzialajacego).
     
  7. Morozow

    Morozow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z bateriami już próbowałem. Działa jak należy.
     
  8. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W takim razie ja wymiekam. Brak mi juz pomyslow.
     
  9. Morozow

    Morozow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm... A jakby tak kupić do bydlaka akumulator i podłączyć kablem do konsoli? Powinno zadziałać czy odpuścić sobie tę zabawę i opchnąć jakiemuś nieświadomemu na tablica.pl (allegro nie ruszę, bo jeszcze mnie ścigać zaczną za sprzedaż towaru niezgodnego z opisem ;>).
     
  10. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Trudno powiedziec, gdzy nie chce Cie narazac na koszta. Mozna sprobowac. Jak nie wyjdzie to zawsze istnieje mozliwosc odsprzedania zestawu. Odnosnie tablicy to pomysl ma jedna wade. Gorzej, jak ktos bedzie chcial odebrac osobiscie ;)
     

Poleć forum