1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

padł

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Darluk., Maj 3, 2012.

  1. Darluk.

    Darluk. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam przeczytałem ten artykuł http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...-xbox-ale-nie-mam-nowych-aktualizacji-130785/ i zaktualizowałem konsole z tego linku co podał Rafau666 i teraz mam problem ponieważ żadna gra nie chce mi ruszyć mogę wrócić do poprzedniego stanu konsole??? proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Przeczytaj cały temat a nie 2 posty to się dowiesz co się stało, pisze tam wyraźnie.
     
  4. Darluk.

    Darluk. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No dobra ale mi nie wyskakuje błąd tylko podczas gdy odpalam gre to konsola się tak jakby restartuje i pisze funkcja niedostępna
     
  5. The0D0r

    The0D0r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ktoś komuś zepsuł konsolę ^^
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dash'a nie da się cofnąć. Jakiego Dash'a miałeś? Jakie LT miałeś/masz? Na jakich płytach nagrywasz? Jaki napęd w konsoli? Jakie to gry?
     
  7. Darluk.

    Darluk. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie mam pojęcia ponieważ konsole kupiłem używaną już przerobioną przed aktualizacja UFC 2010 , GTA IV chodziły bez problemu a zdecydowałem się na próbę aktualizacje ze względu że UFC 3 nie chciało ruszyć tzn wyskakiwał komunikat że muszę zaktualizować a napęd chyba mam Benq lub philips ciężko rozróżnić bo tak samo wyglądają ; p

    ps nie idzie jakoś tego starego wgrać co było przedtem
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nie idzie starego wgrać.Trzeba będzie ponownie wgrać przeróbkę.Jeżeli nie znasz się na tym to lepiej dać to w ręce kogoś kto się na tym zna.Jak byś chciał przerobić u mnie albo chcesz żebym pomógł ci przerobić to pisz śmiało na PW ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum