1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Padnięty napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nexyrr, Lipiec 8, 2014.

  1. Nexyrr

    Nexyrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Witam!
    Niestety kupiłem xboxa z uszkodzoną płytą (spalona w paru miejscach). Jest możliwość przełożenia płyty z innej konsoli do tej, i będzie działać?

    Dzięki :chuncky:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Płytę można wymienić, ale nie będzie ona współpracować z napędem, klucz musi być taki sam w napędzie i na płycie.
    Trzeba by było wyciągnąć klucz z płyty i wgrać do napędu.

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  4. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To ci się nie opłaca z innej przekładać, chyba ,że dostaniesz ją za free.
     
  5. Nexyrr

    Nexyrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    OK, jeśli bym miał wyciągać klucz, to wiadome że przez SATE do kompa podłączyć ale jak wygląda sprawa z zasilaniem? Xboxowe wystarczy?
     
  6. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Tak napęd podpinasz do PC a zasilanie z X'a :D

    Jeżeli pomogłem kliknij PRZYDATNE !
     
    1 osoba to lubi.
  7. Nexyrr

    Nexyrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Dobra, teraz głupie pytanie... Odpalam kompa, podpinam sate i odpalam xboxa tak?
     
  8. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Nie znam sie na tym bo tak nie robilem nigdy , ale jesli napisal ze Zasilanie z Xboxa to musisz go wlaczyc ^^

    Wysłane z mojego GT-S5830
     
Wczytywanie...

Poleć forum