1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PAL - 50, PAL - 60

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ADEKSZ, Luty 14, 2008.

  1. ADEKSZ

    ADEKSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam problem, ostatnio KUPIŁEM Hitman: Blood Money na X360, włożyłem płytkę do napędu i po kilku sekundach wyskakuje mi żebym zmienił w opcjach wyświetlacza z PAL 50 na PAL 60 bo gra chodzi tylko na 60HZ. Gram na kablu VGA na monitorze LCD, a w opcjach wyświetlacza nie ma takiej opcji do zmiany PAL. Moja konsola jest jeszcze nie zmodyfikowana, niemal że nowa, gra oryginalna. Co lepsze że np. Mass Effect, Oblivion też są "60HZ ONLY" a chodziły, oczywiście też oryginały. Słyszałem żeby to zmienić trzeba podłączyć do normalnego TV na standardowym kablu z X360, ale problem w tym że ja nie mam normalnego TV, wogóle zmienianie na normalnym kablu nie wchodzi w grę. Czy jest do tega jakiś UPDATE, wogóle czy jest możliwość sciągania updatów na konsole, nie na gry, z XBOX LIVE??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: PAL - 50, PAL - 60

    W opcjach ustawiasz opcje wyswietlnaia . Bierzesz Pal-60 i jest gitara !
     
  4. ADEKSZ

    ADEKSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PAL - 50, PAL - 60

    Hmm, napisałem przecież że w opcjach wyświetlania nie ma takiego czegoś jak PAL na VGA. SYSTEM>USTAWIENIA KONSOLI>WYŚWIETLACZ> I tam tego nie ma! :mad:
     
  5. ADEKSZ

    ADEKSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PAL - 50, PAL - 60

    odpowie ktoś, pls HELP, chce sobie ciupnąć w hitmana, nie ma na to żadnego patcha żeby opcja była dostępna na kablu VGA??, proszę o szybką odpowiedź, błagam pliiiiiiiiiiiiiis :'( :-\
     
  6. fuktu

    fuktu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Odp: PAL - 50, PAL - 60

    jest ja tez tak mialem

    w opcjach WYSWIETLACZ jest tam poszperaj a znajdziesz
     
  7. ugly0ne

    ugly0ne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PAL - 50, PAL - 60

    Kable VGA obsługują tylko PAL-60
     

Poleć forum