1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PAL 60 lub 50

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kiwisi, Czerwiec 24, 2010.

  1. Kiwisi

    Kiwisi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam piszek olejny temat . jaką mam wybrac opcje pal 50 czy 60 ? mam Plazme
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakww

    szczupakww Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wybrałem PAL %) ALE nie wiem jaki ty masz TV
     
  4. Kiwisi

    Kiwisi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  5. szczupakww

    szczupakww Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    60Hz.Na 50 nie pojda ci wszystkie gry.
     
  7. szczupakww

    szczupakww Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    korde nie wiem sczerze jak
     
  8. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    to nie nabijaj postów.. Jak nie wiesaz to sie nie udzielaj !
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na hdmi nie przelaczysz podlacz przez chinche i przelacz
     
  10. Kiwisi

    Kiwisi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    thx
    Temat do zamkniecia
     
  11. klaphson

    klaphson Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubań
    ja mam taki telewzor niezbyt nowy ale dałem 60 PAL
     

Poleć forum