1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pal 60

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez serok, Listopad 7, 2008.

  1. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Jak przelaczyc sie na pal60? Konsole mam podlaczona przez hdmi i nie mam wogole opcji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nitrolukas

    nitrolukas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Pal 60

    kiedys chyba gdzies czytalem ze zeby byla to popcja dostepna trzeba podlaczyc kablem tym co byl w zestawie, przelaczyc i mozna juz grac na hdmi...gra hitman chyba wymaga 60 Hz...
     
  4. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Odp: Pal 60

    Dzieki dziala. Swoja droga to ladnie skwasili zeby trzeba bylo kable zamieniac :D
     
  5. wajs

    wajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Pal 60

    Nie wiem jak jest po kablu hdmi, ale po komponecie wystarczy zmienić rozdzielczość, np z 720 na 1080, po tej zmienie pada pytanie, że odświeżanie jest ustawione na 50 Hz i czy jest ok, odpowiadamy że nie, teraz konsola przestawia się na 60 Hz, pytanie czy wszystko ok, odpowiadamy że tak i gotowe, później możemy wrócić na 720 i znów te same pytania, nie trzeba kombinować z kablami.
    Po hdmi tak się nie da?
     
  6. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Odp: Pal 60

    Kombinowalem i tak i nie da rady
     
  7. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiec przy hdmi jest ustawine standardowo na 60 hz?bo tez szukalem tej opcji i nie znalazlem
     

Poleć forum