1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PAL a iso?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ranez, Grudzień 30, 2012.

  1. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czym to się różni? Z tego co wiem gdy pobiera się ISO to trzeba to przerobić w XEX aby na RGH działało, a jak jest z PAL? Również go trzeba przerabiać na XEX?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    przeciez PAL to nie jest obraz gry tylko format wyswietlania obrazu ktory na RGH cie nie obowiazuje bo odtwarza ono gry PAL i NTSC
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    iso to obraz płyty a pal system obrazu
     
  5. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to czy jest pal czy ntsc nie ma znaczenia na rgh
     
    1 osoba to lubi.
  7. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha ale iso musi być przekonwertowane?
     
  8. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    TAKK! PAL/NTSC nie ma nic do przerabiania pliku ISO!
     
    1 osoba to lubi.
  9. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki, można zamknąć.
     

Poleć forum