1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pamięć i gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Leonidasek4ever, Grudzień 28, 2012.

  1. Leonidasek4ever

    Leonidasek4ever Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dla Was pytanie.
    Czy jeżeli mam xboxa arcade z 512mb kartą to mogę w jakiś sposób pograć w assassin's creed 3 który waży 16 gb? Płyty mam 5x 8gb. Jeżeli idzie napiszcie jak :) Z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. marstyle

    marstyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląsk
    idac Twoim mysleniem (autora tematu) nie pogralbys w zadna gre :S

    a karta pamięci w tym przypadku sluzy Ci jedynie do przechowywania savów/osiągnięć
     
  5. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    NA karcie pamięci tak zapisujesz osiągnięcia, możesz również na pendrive zapisywać..
     
  6. Leonidasek4ever

    Leonidasek4ever Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze dzięki, tylko jak mam podzielić grę 16gb grę na pół? Tak żeby pograć w ac3. Połamać płytę!?
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Gra, którą pobrałeś / zamierzasz pobrać jest na dwóch płytach DVD-DL 8.5GB.
    Nagrywasz grę na płyty i odpalasz je z płyt.

    Problem rozwiązany?
     
  8. Leonidasek4ever

    Leonidasek4ever Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak podzielić grę na pół? Mam jeden dysk do odtwarzania gier -,-
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Gra jest podzielona na dwa obrazy
     
  10. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    Samo Ci się pojawi żebyś drugą płytę włożył....
     
Wczytywanie...

Poleć forum