1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pamięć przenośna

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Matiasik, Czerwiec 28, 2011.

  1. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Siema.Dziś zamówiłem używanego xbox'a(SLIM) i akurat w zestawie nie było dysku.Co najlepiej mogłoby mi służyć jako pamięć przenośna? Bo rozumiem,że tych starych dysków od xbox'a nie można w slimie podpiąć? A te dyski nowe są drogie prawda ?

    P.S Jeszcze druga sprawa.Chciałem podpiąć kabel COMPONENT z starego xbox'a do slima ale coś nie mogę bo róg od kabla blokuje wejście.Jest jakaś opcja czy nowy kabel?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    W slimie nei ma pamieci ??!?! zobacz czy na pudełku pisze 250gb bo w nie wierze zeby nie bylo ^^
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Mozna podlaczyc dysk od starego xboxa. Musisz tylko wyjac go z obudowy. Ewentualnie mozesz uzyc pena do 16gb. Teraz masz 4gb dostepne. jesli nie masz slima 250gb
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli nie chcesz kupować dysku to kup pendrive 16 gb.Zawsze będziesz mógł jedną grę z płyty zainstalować i w nią grać.
     
  6. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dziwne ze dysku nie masz.

    Sent from X10 2.2.1 DT
     
  7. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Chcę stworzyć profil i piszę mi,że w konsoli nie ma żadnej pamięci przenośnej czy jakoś tak.
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jak dziwne , normalne przecież są wersje z dyskiem 250gb i pamięcią 4gb ta pamięć to nie jest dysk tylko tak jakby wbudowana karta pamięci , tak samo było z fatem tylko że karta na początku była osobno potem w Jasperze była montowana na płycie proste .

    Do tematu tu masz dysk 250gb WD z obudową 250GB Dysk 250 GB XBOX 360 SLIM z obudowa =KOMPLET (1670975070) - Aukcje internetowe Allegro te 180zł z przesyłką to nie jest drogo bo oryginalne dyski kosztują ok 300zł , a niczym się nie różnią
     
  9. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Ten dysk się podpina pod wejście USB? I trzeba jakoś zdjąć z niego obudowę?Czyli mam rozumieć,że gościu od którego kupiłem slima po prostu wziął sobie dysk?Bo wersja,którą mam to SLIM 250GB
     
  10. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Oh szukaj szukaj kolego , nie pod żadne USB po prostu w Xboxie jet miejsce na dysk ( w slim wejście Sata ) dlatego trzeba wyciągnąć dysk z obudowy jak ktoś ma z fata proste , Są slimi z dyskiem i są bez tak samo było z FATAMI były dyski 20gb ,60gb,120gb , a nawet w limitowanych edycjach 250gb i były też ARCADE bez dysku , skoro pisze że to 250gb to ktoś podwalił dysk jak go nie ma , i gdzie ci pisze że to wersja 250gb zrób fotki
     
  11. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Na pudełku piszę 250 GB.Dobra czyli chyba kupie pendrive'a.Będę mógł ściągnąć z neta składy,zgrać na pendrive'a i będzie mi czytało składy,jak pendrive będzie jako mój dysk?
     
Wczytywanie...

Poleć forum