1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pamiec przenosna

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Rodzyniu, Czerwiec 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Rodzyniu

    Rodzyniu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam kupilem xboxa przez allegro jednak Pan ktory sprzedal mi xboxa nie dolaczyl do zestawu karty pamieci bo zapomnial ma ja wyslac za tydzien i pytanie jest takie, czy mozna podlaczyc do xboxapendrive lub mp3 i tam zapisywac wszystkie save's?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    A może masz Xboxa 360 Arcade (Jasper) tam jest wbudowana karta pamięci.
     
  5. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pierwsze słysze:DD Cos przegapiłem?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak. I jeszcze jedno od niedawna MS montuje w Xbox 360 Arcade kartę pamięci o pojemności 512MB
     
  7. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mógłbyś mi dać jakies info , ze M$ montuje karty pamieci do konsol . Bo sam jestem ciekaw
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    uwierz nam na słowo. w najnowszych x360 arcade jest wbudowane na płyte 256 mb (w japoni nawet 512 podobno). wiec nie masz memorki a xbox karte wykrywa.
     
  9. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To fajna sprawa
     
  10. kozak71

    kozak71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    71
    dokładnie, było na forum, wystarczy sobie sprawdzić :cool:
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum