1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pamięć RAM

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JaZz, Marzec 16, 2011.

  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czy te dwie pamięci będą ze sobą współpracować?

    1 kość:
    512MB DDR-400MHz-CL3
    PC3200U-30330

    2 kość:
    256MB DDR PC2700 CL2.5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    bedą,tyle że kość szybszą bedzie spowolniała kość wolniejsza
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Na odwrót :p Kość wolniejsza (ta druga) będzie spowalniała tą szybszą (pierwsza)... Generalnie nie zaleca się używania dwóch kości RAM innych firm i modeli
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czyli lepiej wsadzić jedną?
     
  6. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Tak jedna będzie szybsza. A jak byś chciał wsadzić 2 kości to najpierw przeczytaj instrukcje płyty głównej bo ja miałem tak że można było wsadzić tylko 2 takie same. Jak włożyłem 1gb i 2gb nie widział większej jak włożyłem 2x2gb działało
     
Wczytywanie...

Poleć forum