1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

...:: Pamięć wewnętrzna w Elite Jasper ::...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez PonczeQ, Maj 15, 2009.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Właśnie dostałem XboX 360 Elite Jasper czerwoną, podpiąłem dysk i w opcjach konsoli tylko widzi sam dysk - czy to jest dobrze, czy coś nie tak... Bo pamięć wewnętrzną też powinno być widać czy jak?? Jak to jest?? Proszę o pomoc... pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Powinno pokazywać dwa urządzenia.Jedna widoczna pamięc konsoli druga jako Dysk twardy. Pewny jesteś że to Jasper?
     
  4. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    No tak... Data produkcji 16.01.2009 i czerwona...
     
  5. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    ja tez mam pamiec 256mb ( wbudowana) i dysk 20gb..wejdz w ustawienia potem pamiec i tam masz do wyboru 2 urzadzenia...u mnei przynajmniej tak jest.i jak save wybieram to pyta z jakiego urzadzenia ma wczytac lub na jakim ma nagrac
     
  6. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    No to tam włażę i nie mam tylko swój dysk, którego nie wymieniałem, bo samą konsolę wymieniłem - z tyłu pisze 12.1 A, więc to na pewno Jasper... Nie wiem... Dzwoniłem do typa, to mówi, że kupił w Media Markt'cie... Serwisant przerabiał i na pewno to był Jasper...
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko arcade mają wbudowaną widziałem premium, wewnętrznej nie miał
     
  8. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Jesteś pewien?? Możliwe... Proszę inne osoby o wypowiedzenie się...
     
  9. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak to prawda iż tylko arcade ma 256.. również mam premium jasper premium i nie posiada on wbudowanej pamięci.. kiedyś poruszałem ten temat na forum ale mod uznal, ten temat za zbędny i wywalił do kosza ;/
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    tak pewien inne gniazdo zasilacz 150w a brak me morki wew 256
     
  11. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    W sklepach Awans na karteczce obok xbox'ów pisze "Wbudowana pamięc 512 mega ram" hehehe... pomyłeczka chyba .
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    W konsolach Xbox 360 Premium i elite nie ma wbudowanej pamięci 256MB, tylko jest w wersji Arcade zamiast zewnętrznej karty.
     
  13. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Wydaje mi sie, ze w Jasperach Arcade jest wbudowana pamiec i zewnetrzna karta pamieci. Tak przynajmniej wynika z ofert sklepow
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To źle Ci się wydaje, jak nie wiesz i niemasz to nie pisz bo wprowadzasz innych w błąd.:eek: W Xbox 360 ARCADE (Jasper) jest tylko wbudowana pamięć 256MB, nie ma zewnętrznej karty. Karta pamieci 256MB zewnętrzna jest w Xbox 360 Arcade (Falcon i starsze)
     
  15. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Dobra, proszę zamknąć ten temat, bo widzę, że dochodzi do niepotrzebnych agresji ze strony user'ów... Pozdrawiam i dziękuję za pomoc poprzedników...
     
Wczytywanie...

Poleć forum