1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pamięc zewnętrzna a wbudowana.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Remaniac, Luty 25, 2010.

  1. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Witam.
    Mam xboxa Arcade jaspera i mam na nim swój profil, 900G i savy z gier (na pamięci wbudowanej) a planuję kupno dysku twardego. czy będę mógł przenieść jakoś cały profil wraz z G i save na dysk twardy z pamięcy wbudowanej?
    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Ale to jest zbędne, bo jak masz pamięć wbudowana to i tak Ci zostanie na konsoli profil bez względu na to czy kupisz dodatkową pamięc...A jeżeli chodzi o przeniesienie to bedziesz mógł, jest taka opcja : "przenieś"
     
  4. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    ok :) mega dzięki za pomoc, naprawde bardzo mi pomagasz.
    Pozdro..
     
  5. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Z tego co wiem konsola nie posiada pamięci wbudowanej, chyba że chodzi Ci o kartę pamięci :]
     
  6. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    To mało wiesz. Nowe jaspery mają wbudowaną pamięć.
     
  7. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No dokladnie ale tylko w wersji arcade i mialo to zastapic karty pamieci dodawane do zestawu. Tej pamieci jest 256mb lub 512mb
     
Wczytywanie...

Poleć forum