1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pan bezprzewodowy ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soul755, Czerwiec 29, 2011.

  1. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałem z kolegom pograć we 2 ale mam pada z kable i drugiego bez ten bez przewodowy coś mi nie chce się łączyć z konsolą (slim) w ustawieniach jest na dwa pady co robić ?? na innej konsolce starszej działa pan .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Konsolą go wykryłeś ? W menu wyboru postaci możesz się tym drugim poruszać czy tylko jeden chodzi? Może nie zalogowałeś profilu żadnego (chociaż nie wiem czy to ma znaczenie)?.

    Sent from my X10i
     
  4. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. paweloDJ

    paweloDJ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    naciśnij na padzie przycisk do wykrywania konsoli a na konsoli przycisk pod drugim gniazdem na pady przytrzymaj je przez 4 sekundy pisze to gdzie w instrukcji :>
     
  7. mmmeksyk

    mmmeksyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeśli synchronizacja nie działa, spróbuj odpalić konsolę za pomocą pada, w sensie kiedy masz wyłączoną konsolę a odpalasz pada to czy konsola też się uruchamia?
    sprawdź, jeśli nie - możesz mieć uszkodzonego pada, jeśli odpala normalnie, synchronizacja powinna działać i wszystko ładnie śmigać ;-)
     
Wczytywanie...

Poleć forum