1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Panasonic TX P42S10E - problemik

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kobemvp_24, Styczeń 4, 2010.

  1. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Ponieważ nie mam jeszcze 20 postów , a mój problem jest trochę nie związane z x' to stworzyłem ten temat tutaj za co z góry sorry. Otóż problem jest taki, że ( i tutaj pozwolę sobie wkleić treść posta innego gościa z innego forum, który jednak pozostał bez odpowiedzi, a ja jednak liczę na Was, gdyż mam taki sam problem )

    " Witam,
    mam plazmę : Panasonic Viera "TX-P42S10E", jest możliwość włożenia karty SD do tego telewizora i oglądania zdjęć czy filmów na ekranie telewizora.

    Jeżeli wgrywam na kartę SD zdjęcia, telewizor odtwarza je normalnie, ale jeśli chcę odtworzyć
    pliki wideo, to telewizor odmawia pracy i wyskakuje taki komunikat "Brak ważnego pliku do odtwarzania", próbowałem konwertować pliki wideo na inne, nawet te najwyższej jakości HD, ale
    nic z tego ciągle ten sam komunikat. "

    Jak macie jakieś propozycje dotyczące tego fanta to chętnie przeczytam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napewno telewizor ma funkcje otwarzania filmów z karty?
     
  4. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Gdyby nie miał to nie zadawałbym takich pytań
     
  5. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Możliwe że nie ten format plików może próbujesz odpalić divixa
     
  6. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    I tutaj mój drogi przyjacielu trafiłeś w sedno. Skoro nie divix to jaki format ma być ?
     
  7. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taki format jak ma normalna płyta dvd lub avi albo cos takiego.
     
  8. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Skoro divix nie czyta to avi. też nie będzie. Zobaczę co będzie z dvd.
     
  9. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może to Ciebie zdziwi- mnie zdziwiło, ale odtwarza pliki HD:), mkv , mpeg4,mpeg2 po odpowiednim przekonwertowaniu- masz więc darmowy odtwarzacz HD.Zresztą masz link MKV i MPEG2 w slocie SDHC Panasonica - Strona 5 - HDforum
     
  10. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    To że odtwarza pliki HD wiedziałem, min dlatego go kupiłem, ale myślałem że z avi też tak jest.
     
  11. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z tego co widzę na karcie musi być odpowiednia struktura plików żeby odtworzyć cokolwiek, folder Private itd.,odtwarza też .avi- zresztą masz wszystko opisane w linku który podałem
     
  12. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    A nie wiecie może czy filmy Blu-Ray będzie odtwarzał ?
     
  13. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie. Odtwarzacze blu-ray sa mało popularne a przede wszystkim drogie. Wątpie żeby telewizor posiadał czytnik blu-ray. A co do całego tematy wystarczy wpisac w google model telewizora i masz o nim wszystko. Ale najwidoczniej zablokowali ci google
     
  14. kobemvp_24

    kobemvp_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum