1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Panasonic TX-P50V20E i problem z HDMi

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sloniu, Wrzesień 14, 2010.

  1. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    Zakupiłem TV Panasonic P50V20E. Podpinam dekoder, nagrywarkę i wszystko jest okej. Gdy xboxa wpiąłem pod HDMI2 nie wykrywa go TV... ;/ Pod HDMi 1 (gdzie działa dekoder) też nic. Brak obrazu. Pod Componentem działa ale to nie to samo co hdmi. Nie wiem w czym jest problem ;/ mam 2 kable hdmi RÓŻNE i na obu leci obraz z dekodera...

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Może chodzi o standard HDMI, bo xbox jest z tym trochę wstecz :p
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niby v1.3 gryzie się z 1.4 ale nie wydaje mi się, bo koleżka z forum panasonica ps3 podpiął i xboxa pod hdmi (ten sam model) i jemu hula ;]
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Xbox nie ma 1.3 :p A innym kablem próbowałeś?
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam 3 hdmi i na żadnym nie lata... ;/
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz go do innego tv po hdmi zmniejsz rozdziałkę do minimum. Jeśli to nie pomoże to na tym tv nie zagrasz czytałem już o tym problemie gość się wkurzył i sprzedał xboxa:D
    Problem także był na tv panasyfixa
     
  8. soldierdido

    soldierdido Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mialem podobny problem z xboxem,zakupilem tv panasonic 46s20 i podobne objawy byly.Poprobuj na innych przewodach hdmi u mnie ruszylo.Co ciekawe w drugim pokoju tez mam panasonica z przed 3 lat i tam wszytko hula na wszystkich przewodach.Z nowym modelem byly niestety problemy.
    pozdrawiam
     
  9. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam 2 hdmi i żadnego nie widzi, zaraz spróbuję hdmi dvi. Może odpali. Działa mi na componencie. Ale nie po to kupiłem hdmi ;p
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Najlepiej na innym kablu spróbuj, bo musi działać :)
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Starszy przewód spróbuj, sprawdzaj także na wszystkich gniazdach hdmi w tv. Nie działa na każdym!
     
Wczytywanie...

Poleć forum