1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Panel tacki i przycisk do otwierania napędu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez >PaweŁ, Październik 17, 2009.

  1. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam mam takowy problem . Chciałbym zmienić tackę napędu na no chromowana . Ściągnąć tackę od napędu to nie problem , ale wie ktoś jak ten przycisk wyjąć od otwierania ? Nie naruszając plomb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wymienisz tego bez otwierania obudowy:(
     
  4. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Dzieki . Zostaje jedynie pomalowanie , a wymianie tylko tacki napedu . albo po prostu poamlowanie tacki a tego przycisku jakimś pędzelkiem . Drugie pytanie . Pomalowanie obudowy = utrata gwarancji ?
     
  5. Speed_PL

    Speed_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ale z drugiej strony można kupić nowa obudowę i pomalować . a wymienić obudowę da się bez zrywania plomb ;d
     
  7. Speed_PL

    Speed_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    co !!?? malowanie obudowy to utrata gwarancji , na dniach chciałem ozdobić ornamentami mojego ELITE! jak mahne sobie na konsolce kilka wzorków bez ściągania obudowy to utracę gwarancję ? przecież to by było bez sensu !
     
  9. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niby tak ale jak pomalujesz a farbka kapnie do środka konsolki to nie wiadomo co sie stanie.
     
  10. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    farbka akrylowa to nie spray, nie ma prawa nic kapnąć .. coś mi się wydaje że jutro zadzwonię do MS i zapytam dokładnie co i jak ;]
     
  11. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    O to i ja bym się z ciekawości chciał dowiedzieć co Ci powiedzą. W sumie to ingerencja chemiczna .. A pewnie jak dokupię przedni panel cały chromowany i wymienię to też będzie po gwarancji XDDd
     
  12. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Nie można zmieniać wyglądu konsoli , jedynie faceplate albo druga obudowa :)
     
  13. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Panowie ; ) Skoro M$ chce być cwany bądźmy cwansi . Trochę drożej , ale bez konsekwencji . Kupic drugą obudowę z allegro jakąs po okazyjnej cenie i założyć ( oczywiście zdejmując bez zrywania plomby ) Na czas gdy chcemy korzystać z konsoli gramy na ładnie zrobionej wizualnie konsoli ,a jak chcemy odesłać w razie czego zakładamy starą i mogą się zesr... a nam nie udowodnią ; )
     
  14. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    tak pewnie , będę kupował drugą obudowę elite ;/ jaka będzie tak okazyjna cena ?? 200zł !??
     
  15. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Panel przedni można sobie wymienić :) bez utraty gwarancji (jak wysyłasz konsole na gware do MS to bez przedniego panelu)
    Co do malowania obudowy to najlepiej zapytać MS, ale bodajże można przez to stracić gware.
     
  17. rymcio1987

    rymcio1987 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    no nie wychodzi, ale napisałem że chodzi mi o obudowę od ELITE.. jak mi taką znajdziesz za tą cenę to ci piwo postawie
     
  18. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podgrzej suszarką dobrze plombe to ściągniesz inna sprawa że zrobisz ślad z tyłu obudowy jak nie bedziesz miał specjalnej otwierzaczki
     
  19. >PaweŁ

    >PaweŁ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    No ale możesz taką kupić + spray za 8zł i masz Elite + możesz mieć lepszego Elite z własnym tuningiem , np napis XBOX 360 zostawić na biało , na pewno to efektowniej by wyglądało .
     
Wczytywanie...

Poleć forum