1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare nagranych gier nie działa,

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gawec4445, Kwiecień 22, 2013.

  1. gawec4445

    gawec4445 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sanok, Poland
    Witam,

    Mam problem z 3grami: FarCry3, sleeping dogs i ReadDead. 2 z nich to XDG3 i jedna XDG2 gry nagrywam zwykłą nagrywarką i działają mianowicie z XDG3 nagrywalem tylko FarCry3 leeping dogs i WWE13 które działa. Te 3 gry sprawdzilem po nagraniu jak zobaczylem ze nie działaja i są błędy na czerwono, ale jak sprawdzilem WWE13 to tez sa tam błędy na czerwono ale gra działa. Chodzi mi dokładnie o te błędy czy ktoś wie co one oznaczają zebym wiedział jak nagrać zeby działały. Wiem ze nagrywarka ihas do XDG3 ale WWE13 mi działa choć ma na czerwono błędy. Dodam że mam xbox360 premium lt3.0 i tydzień temu napęd wymieniony na oryginalny.

    ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków!
    ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków!
    ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków!
    Ta gra działa:
    ifotos.pl - najlepszy darmowy hosting zdjęć i obrazków!

    Jak bd jakiś problem z odczytaniem tych linków to piszcie w komentarzach, a jak ktoś sie dobrze zna na tym to piszcze na GG: 37024875 najczesciej jestem na niewidocznym wiec piszcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Przecież to jest normalne. Nagrałeś zwykłą nagrywarką 97% gry więc, obraz jest mniejszy o te 3%..
    A co do tego, że gry nie działają, to pewnie wina słabej nagrywarki, raz nagra, a raz nie.
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrac iahasem wtedy xgd3 kopia bedzie pelna w 100% zwykla jak kolega wyzej nagrywa nie cala plyte stad te bledy i nic z tym nie zrobisz a jak xgd3 nie chce dzialac robisz fixmp3
     
  5. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    jakieś lipne wstawki ściągasz, ja mam te same gry nagrane zwykłą nagrywarką wedługo poradnika z forum jak ngrywać pod 3.0, płyty verbatim i z żadną z tych gier nie miałem problemu, wszystkie skończyłem
     
  6. michal0118

    michal0118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PomiechĂłwek, Poland
    Witam.
    Mam problem z grami xdg3. Mianowicie chodzi o to,że jak nagram już grę i chcę ją uruchomić to wyskakuje komunikat, że płyta jest nie obsługiwana. Grę mogę w 100 % zainstalować na dysk, lecz po instalacji znów ten sam komunikat. Gry nagrywane na IHAS124-19B. Wie ktoś co może być tego przyczyną ?
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie pod te lt nagrałeś . Daj log abgx gry xgd3 która Ci działa (jeśli masz taką) to będziemy wiedzieć jakie masz lt. Jeśli nie masz a nagrywałes pod lt3 to spróbuj nagrać 1 grę pod lt2
     
  8. gawec4445

    gawec4445 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sanok, Poland
    Mój problem już rozwiązany ;)
     
  9. 8813qg

    8813qg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    świetnie, a mógłbyś podzielić się swoją wiedzą jak go rozwiązałeś?
     
  10. michal0118

    michal0118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PomiechĂłwek, Poland
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    zły link nie działa
     
  12. michal0118

    michal0118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PomiechĂłwek, Poland
    Link już poprawiony
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    i nie mów ,że nie wiedziałeś ze to uszkodzone iso i do kosza się nadaje.
     
  14. michal0118

    michal0118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PomiechĂłwek, Poland
    To waśnie log gry która mi działa, miałem ją dorzuconą do konsoli :)
     
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nie jestem ciekaw czy to ci w pełni będzie działać.
     
  16. michal0118

    michal0118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PomiechĂłwek, Poland
    Zrobiłem teraz loga Fify 13 która mi nie działa ( nagrana IHAS pod LT 3.0 ) i wszystko jest na zielono. Czyli chyba jednak mam LT 2.0 :/
     
  17. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Remix weź wyjdź . Kolego daj cały log z tej działającej gry bo po tym skrawku nikt nie stwierdzi jakie masz lt . Albo zobacz czy jest napisz na czerwono the first sectos of topology is blank jeśli tak to masz lt2 , jeśli jest na zielono topology is veryfic to masz lt3
     
  18. michal0118

    michal0118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PomiechĂłwek, Poland
    na czerwono jest :/
     
  19. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jak wiadomo mrowa jest fanem startreka zaraz ci powie ,że na statku eneterprais masz to nagrać. Się na niczym nie zna. znaczy ,że ma lt 2.0 ale obraz nie jest sprawny. I od błędów abgx jest temat wytłumaczenie wszystkich błędów abgx.
     
  20. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    masz lt2 ,program xbox backup creator i do każdej gry xgd3 dogrywac topology pod lt2 będzie wszystko działać :)
     
  21. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a po co mu to jak nagrał i działa?fife 13 nagraj pod lt 2.0 ihasem powino działać .
     
Wczytywanie...

Poleć forum