1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pare pytan co do iXtreme zbior

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spraco, Marzec 22, 2011.

  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam do was takie pytania jeśli posiadam ix 1.6.1 non sth i wgram najnowszy dash to odpalę na nim najnowsze gry 2.5 AP czy muszę wgrać ix lt+ + najnowszy dash ten(9 coś tam) i wtedy pójdą mi najnowsze gry 2.5 AP ale czy ten ix lt+ czytnie starsze gry wave 2,3,4,5 które nie były nigdy patchowane? i np posiadając wgrani ix lt+ klucz da się przez sata wyciągnąć czy trzeba ciecie?(posiadając już lt+)


    jednym słowem nie gram online i najlepsza przeróbka jaka była dla mnie i aktualnie jest to iXtreme 1.6.1 non sth bo czytnie mi każde wave 3,4,5,6 bez patchowania itp i nawet jak wgrywałem pól roku temu dash co jakiś tam był to jak miałem 1.6.1 non sth i wgrałem dash to pól roku temu każda gra nadal działała bo 1.6.1 non sth pomijał każde zabezpieczenie i pytanko nadal 1.6.1 non sth pomijia każde zabezpieczenie jak się wgra np dash 99(coś tam) i zostawi sie ixtreme 1.6.1 non sth to pojdą mi gry typu NFS itp? czy trzeba miec juz lt+ jeśli gram OFFINE?

    i czy lt+ czytnie starsze nie patchowane gry czyli wave 3,4,5 itp?

    jednym słowem mniej więcej z tematem sie zapoznaliscie i co radzicie mi jak jestem gracz OFFINE chodzi oto,taka przeróbka by czytało wszystkie gry stare i najnowsze?i zeby była podobna do ix 1.6.1 non sth że pomija każde zabezpieczenie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha a co do wgrania jak mam 1.6.1 non sth i na ixtreme lt+ to wystarczy przez jungle flasher/dos wgrac fw i mam już lt+?

    bo ja mam napęd liteon v1

    i drugie pytanie ten lt+ czytnie każdą gre 2.5 AP i te wave 3,4,5,6 itp? czytnie? i np jak wgram lt+ i kiedyś będę chciał klucz wyciągnąć to już przez sata z lt nie wyciągnę?

    proszę odpowiedzcie na te dwa pytania.
     
  5. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odpowie ktoś na moje pytania?
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Tak podlaczasz podsata, zasilanie z konsoli. W JF dajesz dummy from ixtreme i masz sczytany klucz.

    a co do drugiego pytania. lt+ czyta wszytskie gry. stare i nowe
     
  7. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to wiem,ale czy mając ixtreme lt już wgrane da się z niego wyciągnąć klucz przez sata?
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jak masz lt to tylko przez PMT hack jesli nie chcesz nic ciac i lutowac. Pisales, ze masz 1.61, a z niego bez problemu bez kombinowania w JF zrobisz
     
  9. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha ej a mam takie pytanie jeśli wyciągne klucz teraz z 1.6.1 non sth to np zgram sobie ten plik na płytkę i jak wyjdzie np ixtreme lt np 2+ to ino wsadze w JF klucz wyciągniety z 1.6.1 załaduje plik np nowego ixtreme itp? i tak za każdym razem i wtedy nie bede musiał klucza wyciągac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum