1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytań dotyczących XBOX'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tracer44, Styczeń 6, 2011.

  1. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Więc tak pierwsze pytanie to czy musi być lt + żeby grać w AC2 ? czy może być inna przeróbka (tańsza) ?
    2. czy sensor KINECT bedzie chodził do mojego xboxa arcade ?
    3. czy najnowszy dash ma w sobie wbudowany emulator xboxa 1 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    1.Może być starsza.
    2.Z tego wiem to chyba tak.
    3.Nie wiem :D
     
  4. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    dzięki ale jeszcze czekam na kolejne odpowiedzi :)

    aha to jaka może być przeróbka do tego AC2 ?
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    1. Nie musi być LT+ , lecz jeśli nie masz , a chcesz przerabiać , to nie oszczędzaj 10zł na tym i wgrywaj LT+1.1
    2. Będzie działał na 100% , tylko potrzebny jest do niego zasilacz
    3. Emulator możesz pobrać , jeśli nie masz , z mojej sygnatury.
     
  6. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    1. Będzie chodził od ixtreme 1.6. Najbardziej opłaca się przerobić od razu na LT+, bo będą wychodzić coraz nowsze gry i pewnie będą miały zabezpieczenie AP 2.5. Cena przeróbki na LT+ to od 50-100 zł.
    2. Tak, tylko potrzebujesz specjalny zasilacz do kinecta jeśli nie masz xbox360 slim. Ten zestaw z zasilaczem jest droższy o ok 100 zł.
    3. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie ale gry z xboxa 1 działają na przeróbce LT+ 1.1
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1.Do AC2 wystarczy LT a do AC:B potrzeba LT+
    2.Tak wystarczy że kupisz nowego KINECTA i w zestawie będziesz miał zasilacz i przejściówkę USB
    3.Szczeże to nie wiem ale taki emulator można wgrać offline przez pendriva.
    Przypominam aby grać w gry z xbox(1) potzreba oryginalny dysk od MS a nie dysk WD
     
  8. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no chodzi mi o AC BH, teraz panie Daniel jaką wersję pobrać tego emu ?
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    do ACB musisz miec to najnowsze LT+, teraz chyba do wszystkich nowych gier trzeba to miec...
     
  11. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
  12. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Emulator Xbox 2.0.2689.0
    Emulator Xbox 2.0.5818.0
    Emulator Xbox 2.0.5829.0

    która z tych ?
     
  13. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Emulator Xbox 2.0.5829.0 jest najnowszy więc ten :)
     
  14. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    teraz mam problem zrobiłem format pendrive na fat32 dałem ten plik emu na niego wkładam do xboxa i nic ;|
     
  15. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    A jak masz te pliki ustawione na pendrivie?
     
  16. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no jest tylko jeden plik ten defaul.vex i bez żadnych folderów
     
  17. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Dlatego ja zawsze nagrywam wszystko na CDRW. U mnie z pendkami też coś nie teges , chodz mam ich 5.
    Polecam jeszcze lektórę TEGO tematu , przedstawia on tam również moje perypetie związane z uruchomieniem gierek z X1.
     
  18. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Tak jak napisał daniel1979 nagraj to na płytę i napisz jaki był tego efekt. :)
     
  19. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    kurdę i akurat nie mam płyt ;\ a dziś te święto i nie kupie ;\
     
  20. [5]Uck.

    [5]Uck. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2. Tak będzie.
    3. Będą niektóre bo sam miałem ze starego iksa i nie wiele z nich chodziło bo pisało ,że jest za stara wersja gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum