1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytan, liveGOLD, dysk

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez zaku666, Wrzesień 26, 2009.

  1. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Yo
    Mam pare pytan bo dysk 20gb to tak jakby w ogole nie miec dysku w tym momencie

    1. czy mozna wsadzic do obudowy z dysku 20gb dysk o wiekszej pojemnosci?

    2. Po kupnie Xa mozna zrobic 3 konta xboxlive co beda dzialaly przez msc jako GOLD, dobrze to zapamietalem? generalnie puki co niemoge sie zalogowac do xboxlive nie wiem dlaczego mowi ze niedostepny(inne *******y moge przegladac w innym profilu ale on jest silver, ale na nowym profilu nie moglem sie zarejestrowac).:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
    1-Tak
    2-Tak możesz mieć trzy konta
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. tak możesz. ale to muszą specjalne dyski jeżeli nie myślisz o oryginalnych M$

    2. a jaki komunikat Ci wyskakuje? jeżeli "coś tam coś tam spróbuj później" to zmień region w konsoli na US/UK
     
  5. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    1. na allegro znajde takie dyski? jaki to typ dysku chcialbym przyoszczedzic na tym

    2. ale jak zmienie region to gry na PAL beda mi sie odpalac? jakie sa wady takiego rozwiazania? (mam komunikat sprobuj pozniej)

    edit: dobra na US poszlo dalej ale pojawil sie inny problem.. ja wykorzystalem tylko 1 msc GOLDa a powinienem miec 3, po 1 na konto a na drugim profilu jak probuje to zrobic to mi kaze placic
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. poszukaj na forum jest o tym (dyski ogólnie WD)

    2. nic się nie stanie. po prostu w PL nie ma Xbox Live więc jak w konsoli masz w regionie ustawione PL to Ci nie pójdzie. zmień na taki na jaki chcesz się zarejestrować i będzie dobrze.

    Co do PAL/NTSC to rejestrowanie się nie ma tu nic do rzeczy
     
  7. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    dobra gold dziala dzieki za info, a co do tych dyskow to jak myslisz co by sie bardziej oplacilo? sprzedaz 20gh i kupno 120gb czy kupno nie oryg do obudowy z 20gb?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Szczerze nie wiem ;) Nie siedzę w tym ;) Więc ja osobiście Ci nie pomogę...
     
Wczytywanie...

Poleć forum