1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytań o flash

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez miller11, Kwiecień 11, 2011.

  1. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Witam!
    Na początku przyznam się że jestem totalnym laikiem w sprawach flashu x`a więc proszę zachować rozwagę:D
    Otóż chodzi mi i wypalanie gier. Ja w napędzie posiadam iX 1.6 i od czasu wprowadzenia tego flashu nie czytałem postępów w zabezpieczeniach gier itp. Teraz poświęcając chwilę czasu dowiedziałem się, że nowe gry posiadają AP 2.5 i działają one na LT+. Wszystko okej ale ja posiadając iX 1.6 bez problemu odpaliłem takie gry jak Fable III oraz AC:BH. Mógłby mi ktoś dokładnie wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi?
    Ps. Gry przerabiałem na WAV 3 i już prawie 1,5 roku ciesze się z grania na Live.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    watpie zebys odpalil AC nowego lub needa hot i nie mowie juz o live grajac z modifokowana kopia dawno juz mial bana
     
  4. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    No to zobacz sobie mój Gamercard, AC:Bh działa bez zarzutu i normalnie gram na Livie cały czas.
     
  5. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Odświeżam
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Hitachi
     
  8. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    odświeżam
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a na hitachi było ixtreme 1.6 ?? czy max 1.51........skoro odpaliłeś assasina to znaczy że masz wczesny napęd hitachi ( prócz 78/79)....który nie obsluguje ap 2.5....i jak wgrasz lt+ bo juz nie zmieniasz wave tylko przepuszczasz obraz przez abgx aby naprawil ewentualne błędy...wgraj bo warto....
     
  10. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    No dobra tylko czy dam rade sam sflashować do LT+? Na xboxie nie znam się za dużo, bardziej na PC.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie wiem....zalezy jakiego masz kompa i chipset w nim....i czy wogóle masz sata
     
  12. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    no to nie zrobie...
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie masz sata ?? napisz na gadu bedzie szybciej
     
Wczytywanie...

Poleć forum