1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań o napęd.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nocek1997, Sierpień 14, 2011.

  1. Nocek1997

    Nocek1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam taki dylemat.
    Kupiłem X'a 360 FAT z przeróbką Hitachi LT+ 1.1 i zrobiłem update do 2.0.13599 i mam pytania...
    1. Czy mogłem stracić przeróbkę? ( Hitachi LT+ 1.1)
    @edit Nie mogłem stracić bo na moją konsolę jest do wgrania tylko LT+ 1.0 (wyczytałem na zagranicznych stronach) i udało mi się poprawnie zgrać Mortal Kombat i uruchomić, pozostały dwa następne pytania.
    2. Czy muszę od nowa nagrywać gry AP 2.5 (Wcześniej Black Ops mi działał natomiast w najnowszym update już nie, więc sam nie wiem czy to wina płyty bo stara czy napędu.)?
    3. Czy aby nagrać następne gry AP 2.5 mam postępować zgodnie z tutorialem w tym temacie? (http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak straciłeś przeróbkę i musisz wgrać jeszcze raz od nowa najnowsza to LT+ 1.91, abgx puszczasz normalnie nic nie wgrywasz sam zrobi co trzeba.
     
  4. Nocek1997

    Nocek1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukając info po necie zobaczyłem że mogę wgrać tylko LT+ 1.0...więc pierwsze pytanie odpada, pozostały dwa następne...
     
  5. Nocek1997

    Nocek1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra...jeżeli to jest tak jak myślę to będzie można zamknąć temat.
    Przeczyściłem starą płytkę CoD:BO (kopie zapasową), którą dostałem do X'a (zakupiłem już przerobionego z kilkoma kopiami zapasowymi w zestawie) i mi się uruchomiła. Czy to oznacza że mam wersję napędu jedną z tych co nie obsługują AP 2.5 bo nie wgrywałem jej od nowa z żadnymi nowymi patchami a sama gra uruchomiła się bez problemu na najnowszym dashu. Płytka nagrywana była gdzieś w marcu/kwietniu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum