1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań o opcje X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Repo, Sierpień 24, 2010.

  1. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Cześć, mam parę pytań:
    Nie mam zbanowanej konsoli i chcę mieć avatara(tego ludzika, nie grę, czy film), czy mogę go zrobić bez podłączania X'a do sieci?
    Kolejna rzecz, to jak podłączyć dysk do komputera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WaCoo007

    WaCoo007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ODP: Parę pytań o opcje X360

    Avatara tworzysz przy zakładaniu nowego profilu, możesz to także zrobić w ustawieniach obecnego profilu.
    Co do podłączania dysku do PC to nie wiem, ale możesz zapytać użytkownika o nicku: adbrons009. W te klocki to Ci na pewno pomoże.
     
  4. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No właśnie jak chcę zrobić avatara, to wyskakuje komunikat, że muszę być połączony z XBL ;/ może mam stary soft? Jak go uaktualnić ?

    PS.

    Co to jest Wave 4 itd. ?
     
  5. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ja też tak mam że musze się połączyć z xbl zeby sciągnąć aktualizacjedo dasha. Możesz pobrać nowego dasha 9199 + avatary i bedziesz chyba miał je z powrotem
     
  6. taq7789

    taq7789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Ściągnij najnowszego dasha i nagraj na pendrive lub płytę i zainstaluj na xboxie. Jeśli chodzi o wave 4 to są to zabezpieczenia gry.

    Aby podłączyć dysk do PC, kup kabel na allegro do komputera. Jest druga opcja, rozmontuj dysk i podłącz go poprzes sata+zasilanie :)

    Jeśli pomogłem, daj +
     
  7. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ok, a teraz tak, bo nie chce mi ruszyć Tekken 6, musze zainstalować aktualizację, to ten Dash wystarczy?
     
  8. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Potrzebujesz nowego iXtreme'a lub użyć activate.iso jak masz iXtreme 1.6 które pewnie masz albo ostatnia opcja przerobić obrazy na wave3.
     
  9. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Jeśli chodzi Ci o avatary to tak. A jeśli chodzi Ci o Tekkena to nie :) Jaką masz przeróbke ixtreme, prawdopodobnie 1.6. Najprostszym sposobem jest nagranie płytki z plikiem avtivate.iso . Albo spatc*owac gre albo przerobić wave ale nie wiem jak to sie robi :) Albo 2 opcja jest taka że masz zle nagraną gre. Napisz dokładnie o Twoim problemie.
    PS: http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
  10. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A więc, u kumpla chodzi tekken (ta sama kopia) no a u mnie nie chce. Jak sprawdzić jaką mam przeróbkę? I jeszcze jedno, któryś user miał w podpisie link do Dashboarda z avatarami, ale nie mogę teraz znaleźć ;P ma ktoś linka?

    I da się może ściągnać gdzieś "ubrania" czy inne dodatki dla avatara?
     
  11. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jedynie wkładając kopie gier z różnymi wave'ami po kolei , ale pewnie masz 1.6 , więc albo activate.iso na forum jest oczywiście albo przerabianie wave'ów do wave 3(też jest na forum oczywiście)
    Tutaj powinieneś znaleźć coś na ten temat:
    Let me google that for you
     
  12. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Najlepiej chyba ściągnąć (zobaczyc) grę z najnizszym 1st wave'm np. Splinter Cell: Double Agent albo masz tu linka z grami 1st wave : abgx360 - Verified. Jak Ci nie bedzie działało to masz pewnie 1.6 chociaż sie na tym nie znam dobrze ale coś tam na forum czytałem.
    Co do Dashboarda jest na stroniehttp://xbox.pl i tam wpiszesz dashboard 9199 i Ci chyba znajdzie, niestety musze isc wiec nie poszukam Ci dokładnie
    Edit:
    Najlepiej użyć płytki activate.iso jak kolega wyżej pisze.
     
  13. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Fail, napisałeś "dasboard" ;P
    Ale już będę miał dostępne avatary?
    I dalej nie uzyskałem odpowiedzi, czy mogę dodawać ubrania?
     
  14. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Będziesz mógł robić wszystko co możliwe z avatarami :D A dodatki możesz kupić na xbl oczywiscie za msp lub wygrywając niektóre w niektórych grach
     
  15. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ale są na youtube filmy, gdzie koleś wgrywa avatarowi jakieś dodatki, można to zrobić przez karte pamięci? Czy dysk muszę podpiąć do PC?
     
Wczytywanie...

Poleć forum