1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań o opcje X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Repo, Sierpień 24, 2010.

  1. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Cześć, mam parę pytań:
    Nie mam zbanowanej konsoli i chcę mieć avatara(tego ludzika, nie grę, czy film), czy mogę go zrobić bez podłączania X'a do sieci?
    Kolejna rzecz, to jak podłączyć dysk do komputera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. WaCoo007

    WaCoo007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ODP: Parę pytań o opcje X360

    Avatara tworzysz przy zakładaniu nowego profilu, możesz to także zrobić w ustawieniach obecnego profilu.
    Co do podłączania dysku do PC to nie wiem, ale możesz zapytać użytkownika o nicku: adbrons009. W te klocki to Ci na pewno pomoże.
     
  4. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No właśnie jak chcę zrobić avatara, to wyskakuje komunikat, że muszę być połączony z XBL ;/ może mam stary soft? Jak go uaktualnić ?

    PS.

    Co to jest Wave 4 itd. ?
     
  5. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ja też tak mam że musze się połączyć z xbl zeby sciągnąć aktualizacjedo dasha. Możesz pobrać nowego dasha 9199 + avatary i bedziesz chyba miał je z powrotem
     
  6. taq7789

    taq7789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Ściągnij najnowszego dasha i nagraj na pendrive lub płytę i zainstaluj na xboxie. Jeśli chodzi o wave 4 to są to zabezpieczenia gry.

    Aby podłączyć dysk do PC, kup kabel na allegro do komputera. Jest druga opcja, rozmontuj dysk i podłącz go poprzes sata+zasilanie :)

    Jeśli pomogłem, daj +
     
  7. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ok, a teraz tak, bo nie chce mi ruszyć Tekken 6, musze zainstalować aktualizację, to ten Dash wystarczy?
     
  8. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Potrzebujesz nowego iXtreme'a lub użyć activate.iso jak masz iXtreme 1.6 które pewnie masz albo ostatnia opcja przerobić obrazy na wave3.
     
  9. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Jeśli chodzi Ci o avatary to tak. A jeśli chodzi Ci o Tekkena to nie :) Jaką masz przeróbke ixtreme, prawdopodobnie 1.6. Najprostszym sposobem jest nagranie płytki z plikiem avtivate.iso . Albo spatc*owac gre albo przerobić wave ale nie wiem jak to sie robi :) Albo 2 opcja jest taka że masz zle nagraną gre. Napisz dokładnie o Twoim problemie.
    PS: http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
  10. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A więc, u kumpla chodzi tekken (ta sama kopia) no a u mnie nie chce. Jak sprawdzić jaką mam przeróbkę? I jeszcze jedno, któryś user miał w podpisie link do Dashboarda z avatarami, ale nie mogę teraz znaleźć ;P ma ktoś linka?

    I da się może ściągnać gdzieś "ubrania" czy inne dodatki dla avatara?
     
  11. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jedynie wkładając kopie gier z różnymi wave'ami po kolei , ale pewnie masz 1.6 , więc albo activate.iso na forum jest oczywiście albo przerabianie wave'ów do wave 3(też jest na forum oczywiście)
    Tutaj powinieneś znaleźć coś na ten temat:
    Let me google that for you
     
  12. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Najlepiej chyba ściągnąć (zobaczyc) grę z najnizszym 1st wave'm np. Splinter Cell: Double Agent albo masz tu linka z grami 1st wave : abgx360 - Verified. Jak Ci nie bedzie działało to masz pewnie 1.6 chociaż sie na tym nie znam dobrze ale coś tam na forum czytałem.
    Co do Dashboarda jest na stroniehttp://xbox.pl i tam wpiszesz dashboard 9199 i Ci chyba znajdzie, niestety musze isc wiec nie poszukam Ci dokładnie
    Edit:
    Najlepiej użyć płytki activate.iso jak kolega wyżej pisze.
     
  13. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Fail, napisałeś "dasboard" ;P
    Ale już będę miał dostępne avatary?
    I dalej nie uzyskałem odpowiedzi, czy mogę dodawać ubrania?
     
  14. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Będziesz mógł robić wszystko co możliwe z avatarami :D A dodatki możesz kupić na xbl oczywiscie za msp lub wygrywając niektóre w niektórych grach
     
  15. Repo

    Repo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ale są na youtube filmy, gdzie koleś wgrywa avatarowi jakieś dodatki, można to zrobić przez karte pamięci? Czy dysk muszę podpiąć do PC?
     

Wczytywanie...

Poleć forum