1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytan odnoscie xlink kai

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xelah8, Listopad 12, 2010.

  1. xelah8

    xelah8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Dzisiaj skonfigurowalem owy program. Jednak nie moge sobie poradzic z jedna rzecza (pewnie najprostsza). Mianowicie jaka jest kolejnosc wlaczania gry/programu. Przyklad MW2, mam wersje PL i ANG. Co najpierw trzeba zrobic, wlaczyc gre, czy program? Jezeli wlacze program i znajde jakis serwe to co trzeba kliknac zeby mnie polaczylo z nim grze? Bo za kazdym razem znajduje ten serwer w programie, ale w grze juz na liscie serwerow sie nie wyswietla. Prosze zeby ktos napisal na przykladzie MW2 co po kolei nalezy odpalac, zeby polaczyc sie do jakiegos serwera.
    Z gory dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
  4. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja też mam pytanie...

    czemu jak włącze call of duty black ops to xbox nie widzi hostu ???

    wszystko zrobione wg. poradnika
     
  5. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    żeby widzieć host to ktoś mus go założyć jak go nie widać to znaczy ze nikt negra w danej porze i żeby się do niego potem dostać musisz s mieć do danego hosta pink nie więcej niż 30
     
  6. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam 15 pingu a dalej nie widzi mi serverow w xie wiec to nie to
     
Wczytywanie...

Poleć forum