1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań odnośnie dwóch gier.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gaaam, Lipiec 22, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej!

    Mam takie pytanie , dlaczego te dwie gry zajmują tak mało??
    I pytania odnośnie tych gier.

    Na PC są spolszczenia zarówno do Risena jak i Gothica 4 .
    Jak widać w tych wstawkach ich nie ma (Ogólnie do G4 i Risena nie ma (chyba) polskiej wersji językowej)

    Da radę jakoś wstawić spolszczenie? A jak tak to jak to zrobić?

    Dodam , że mam przeróbkę LT 3.0

    Zakaz rozsyłania linków referencyjnych do gier ...TigraTeam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oj sorrki zapomniało mi się ;p

    No to tak , opis G4 jest taki
    Arcania Gothic 4 [MULTI] [Region Free] [PROPER] [XDG2] [DAGGER]
    i gra zajmuje TYLKO Rozmiar: 6.03 GB

    Czy to jakaś lipa , nie ma opcji , że pójdzie?

    I czy da rade tam wgrać spolszczenie z wersji PC?
     
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli nie ma po PL, to nie dodasz spolszczenia mająć przeróbkę LT. Na rgh byloby to możliwe, tak samo jak dodanie DLC.
     
    1 osoba to lubi.
  5. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kurde , no nic dzięki za pomoc.

    Pozostaje tylko pytanie dlaczego to zajmuje tak mało i można zamknąć temat:)
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak mało zajmują tyle ile powinny....
     
    1 osoba to lubi.
  7. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Heh myślałem , że xgd2 to zajmują 7,29gb , no ale mało się na tym znam ;p

    Dzięki wielkie , do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum