1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań odnośnie LIVE.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sweeterek, Listopad 7, 2012.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie,jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie,wachałem się czy dać tu czy dział wcześniej,ok przejdźmy do konkretów.
    Jestem ciemny totalnie w temacie gry LIVE ale trochę poczytałem tutaj na forum i chciałbym dostać odpowiedź na parę pytań.
    1.Czy jeżeli dostanę bana,to na konsole czy na dysk ? Jeżeli na dysk to czy jak kupię np 20 GB z allegro,na nim bedę grał live(czysty,bez save-ów itp),a swój 120 GB schowam do szuflady to da mi to coś,w sensie takim że założmy dostałem bana na ten 20 GB,chce grać offline to wkładam swój oryginalny 120 GB i będzie gitara ?
    2.Jak w najprostszy sposób podpiąć xbox-a do sieci ? Zadziała taki sposób Laptop z połączniem WIFI,od tego kabel ethernet do 360-tki ?
    Jak coś nie zrozumiale napisałem,to napiszcie,wytłumacze.
    Pytam się,poniewaz nie wiem czy takie rozwiązanie z dyskiem ma sens,bo jeżeli tylko dysk banuje,i po takim ekscesie tylko wyjmę dysk,włoże swój 120 GB i nadal będe mógł grać offline to jest ok.
    Proszę o odpowiedź.
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    ban faq masz w dziale dla świeżaków

    2. zadziała, sam tak mam
     
    1 osoba to lubi.
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czytałem ten FAQ ale właśnie nie do końca go zrozumiałem.
    Mogłbyś mi odpowiedzieć ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    ban jest na konsole albo konto

    za przeróbki już nie banują (za lewe punkty tak), graj
     
    1 osoba to lubi.
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Wszystko ok tylko nie moge się połączyć z live :)
    Żółty kabel podpięty do laptopa i konsoli,daje testuj połączenie z live i ****,wystąpił problem z połączeniem.
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    właściwości sieci -> zaznacz zezwalaj na połączenie innym użytkownikom
     
    1 osoba to lubi.
  8. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rozumiem, że udostępniasz neta przez lapka..więc IP w konsoli i wszystkie bramy itd poustawiałeś?
     
    1 osoba to lubi.
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Wychodzi na to ,że musialem zmostkować połączenie,bo teraz jakaś aktualizacja mi wyskoczyła,co strasznie długo idzie.
    Co do IP i bramek,to mam automatycznie ustawione,bo mam zmienne ip
     
Wczytywanie...

Poleć forum