1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pare pytań odnośnie rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PanBanan, Styczeń 16, 2013.

  1. PanBanan

    PanBanan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pare pyatań odnośnie rgh jestem świeżakiem więc nie zwracaj uwagi na glupote tych pytań pls
    1. Jak sie czyta skrót rgh ?
    2. Czy 350 zł za tę przeróbke to duzo? mam dash 2.0.16197.0
    3. Czy po przeróbce stare gry które mialem na dysku zostaną ?
    1^. chodzi mi o sam skrót czy mam to czytac "er gje ha" jak tak kolesiowi powiedzialem to sie troche zdziwił ale zkumał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. RESET GLITCH HACK
    2. Dużo - ceny wahają się od 250-300 na najowszej płycie ,oraz najnowszym dashu
    3. Zostaną na dysku - programikiem NXE2GOD je potraktujesz i będą działały bez płyty
     
    1 osoba to lubi.
  4. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. reset glitch hack
    2. tak dużo
    3. raczej trzeba będzie je zainstalować od nowa ale nie jestem pewien, jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi

    Kolega wyżej wyprzedził mnie z odpowiedzią ;)
     
    1 osoba to lubi.
  5. wujot90

    wujot90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kolega ma udzielone odpowiedzi na swoje pytania więc mam nadzieje że się nie pogniewa jak się podepne i zadam jedno nurtujące mnie pytanie - Od zawsze się słyszy że przy RGH nie można grać na live, ale jak to wyglądA? automatycznie przy łączeniu dostaje się bana, czy poprostu dużo większe ryzyko otrzymania go?
     
    1 osoba to lubi.
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: pare pytań odnośnie rgh

    Na 100 % odrazu ban

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    ad.1 Skrót RGH czytamy "er gie ha",
    ad.2 350 zł za przeróbkę RGH to bardzo dużo-ktoś Cię nieźle chce naciągnąć. Ja bym u niego nie robił tej przeróbki.Ceny zaczynają się od 150 zł wzwyż.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    po prostu się nie połączysz mając RGH i tyle ... ludzie robiący ta przeróbkę umieszczają wpis w pliku który uniemozliwia połączenie i tyle
     
Wczytywanie...

Poleć forum