1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań odnośnie usunięcia Lt?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daniel1004, Luty 27, 2013.

  1. daniel1004

    daniel1004 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Mam Xbox'a 360 Elite Jasper LiteOn i mam parę pytań odnośnie usunięcia Lt.
    Mam Lt+2.0 i ten najnowszy Dash.
    Czy da się usunąć Lt z napędu? (nie znam oryginalnego klucza chyba ,że jest na napędzie napisany)
    Czy jak bym kupił nowy napęd na "Allegro" to bym miał już nieprzerobionego Xbox'a i mógłbym grać bezpiecznie na Live?
    Nigdy nie podłańczałem się pod Live z nim.
    Dziękuje za odpowiedzi.
    Pozdrawiam.
    :congratulatory:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Klucz wyciąga się z płyty głównej nowy napęd nie będzie działał jak nie dograsz klucza taniej laser wymienić Live+przeróbka=BAN Wcześniej czy później
     
    1 osoba to lubi.
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A jeśli chcesz mieć nie przerobiona to w granicach 50 -80 zł wyciągną klucz i wgrają na ten napęd co masz nie musisz kupowac nowego
     
    1 osoba to lubi.
  5. daniel1004

    daniel1004 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    To jak to jest, że w tym napędzie co go teraz mam jest inny klucz niż ten z płyty głównej?
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dvdkey masz taki sam, tylko FW masz flashowane wgrają tylko orginalny FW i już a z płyty głównej wyciągają jak nie ma napędu
     
    1 osoba to lubi.
  7. daniel1004

    daniel1004 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Dzięki temat do zamknięcia.
    Ale i tak postanowiłem sprzedać Elite i trochę dołożyć do slim'a(ma wifi co mi jest bardzo potrzebne)
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum