1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytań odnośnie xboxa 360 cz.2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kaktus92, Grudzień 2, 2009.

  1. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Z racji że poprzedni temat został zamknięty z powodu kłótni paru osób jestem zmuszony założyć kolejny. Mam jeszcze pare pytań
    1. Czy jeżeli moje telewizory CRT, obsługują tylko odświeżanie 50hz(tak jest napisane w ich specyfikacji) to nie ma opcji żeby konsola działała?
    2. Jeżeli podłącze do monitora, to jestem zmuszony zaopatrzyć się w głośniki, czy jest możliwość żeby źródłem dźwięku były słuchawki?
    3. Jeżeli słuchawki nie mogą być źródłem to w jakie głośniki się zaopatrzeć? Jakieś specjalne wymogi ma xbox?

    Z góry dziękuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Polecam głośniki w systemie 2.0 lub 2.1 bo nie ma problemu z ich podłączeniem.
    Konsola będzie Ci działać, ale najwyżej kilka gier może nie działać( ja spodkałem się z jedną która wymaga 60hz- Virtua Tennis 3)

    Słuchawki nie mogą być źródłem dźwięku.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    1. jest taka opcja zmienia się ją w ustawieniach xboxa
    [pojawia sie ona przy podłączonym kablu euro-scart do TV]
    2. i 3. musisz zaopatrzyć się w głośniki ze wzmacniaczem lub podpiąć kabelek audio z xboxa do wejścia liniowego karty dźwiekowej PC
    [słuchawki nie bedą działać z wyjścia xboxa lub będzie bardzo cicho w nich słychać]
     
  5. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    A teraz, czy do xbox arcade jest dołączany kabel którym podłącze konsole do wejścia scart czy trzeba dokupić? I ma ktoś może linka do listy gier które wymagają 60 Hz?
     
  6. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    co do kabla to oczywiscie ze jest
     
Wczytywanie...

Poleć forum