1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytań-przeróbka,napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michal88, Lipiec 10, 2010.

  1. Michal88

    Michal88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ma pare pytan.


    1.Ostatnio mi konsola pokazała jak wsadziłęm orginała odtwórz DVD i byl ekran z logiem xbox 360 wyjalem i znow wlozylem i działało czy to sa oznaki padania napedu? czy jakos tak naped raz se zrobił? mam konsole 4 miechy i 2 razy mi sie to stało

    2.Opłaca sie przerabiac konsole??

    3.Czy przerobka LT to jest ta co trzeba patchowac? Czy tylko sprawdzic w abgx360 i nagrac tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    1. Raczej maly blad napedu.
    2. Zalezy czy chcesz grac przez xbox live, czy masz hajs na ogrinalne gry
    3. Nie wiem ;p
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Miałem tak kilka razy i nic się nie dzieje.
    2. Na przeróbce nie możesz grać na Live (chyba, że LT teraz nie wykrywalny - teraz). Według mnie przeróbka to jest też kradzież dlatego nie przerabiam, nie kradnę.
    3. Nie jestem pewien, ale chyba nie.
     
  5. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    1. Nigdy mi się tak nie zdarzyło, ale raczej jest to jakiś mały błąd.
    2. Możesz grać na live na przeróbce, poprzednicy wprowadzają Cię w błąd. Ja mam iXtreme LT i gram na Live już ponad miesiąc i wszystko jest ok. Odpowiedź: Tak, opłaca się. Gry za 4zł to naprawdę coś rewelacyjnego.
    3. Zależy o jakie patchowanie Ci chodzi. Są dwa.
    a) Patchowanie wave - robi się to po to, by starcze przeróbki mogły tę grę odtworzyć.
    b) Patchowanie ssv1 na ssv2 - czytaj więcej w tym temacie: http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/[tutorial]-sprawdzanie-kopii-gier-dla-ixtreme-lt-42393.html


    Pozdrawiam.
     
  6. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Myślisz, że potem nie wykryją LT?
     
  7. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Na 90% wykryją, ale ja mam to w *****. Więcej się zaoszczędzi na grach niż na sprzedaniu zbanowanego X'a i kupieniu nowego :D Trzeba być sprytnym, żeby zawsze wyjść na plus;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum