1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pare pytań...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bulczas, Grudzień 25, 2012.

  1. bulczas

    bulczas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    kupiłem dziecku Slima i przerobiłem, wg sprzedawcy mam FSD 2.2
    Wiem że jest już wersja 3, jak mogę uaktualnić i czy w ogóle jest sens?

    Wszystko mam na wbudowanej 4GB pamięci, mam dołozony dysk 320GB, czy mam usunąć to wszystko z tych 4 i wrzucać na 320? Czy np system trzymać na 4 a gierki i save-y na 320?

    Czy jak usunę wszystko z 4gb to konsola odpali? Czy RGH się nie uszkodzi?

    Prośba o pomoc bo w konsolach jestem świeżak...

    Pozdro,
    Wesołych Świąt
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Zeby go uaktulnic idz do sprzedawcy i popros o to... to juz twoja sprawa czy jest sens :p moim zdaniem nie. Nie usuwaj.. zostaw tak jak jest od teraz zapisuj

    Nie uszkodzi sie.
     
  4. bulczas

    bulczas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a moge ja podlaczyc do netu? czy o d razu ban? jak zrobic zeby byla podlaczona do netu i nie laczyla sie do live?
     
  5. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Jeżeli chodzi ci połączenie aby grać przez LiNK to tworzysz profil offline (brak adresu e-mail itd) konsole podpinasz do routera.
     
  6. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zeby grac przez link musisz miec najnowszy FSD 3. wiec mysle ze jest sens aktualizowania.
    pozatym, konsole z RGH maja zablokowane polaczenia do live, wiec mozesz smialo kabelek od netu wpiac.
     
  7. bulczas

    bulczas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie ma obaw że jak podłącze xbox do routera to dostane ban-a. a żeby pograć przez link to co potrzeba? jest tu gdzieś jakiś tutorial?
    I jak to jest z okładkami w tym fsd 2.2, wpisałem skąd ma listować gry i mam je w pierwszym okienku jako lista góra/dół, ale okładki obok są albo puste albo że nei może pobrać obrazka...
     
Wczytywanie...

Poleć forum