1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubeqq27, Maj 9, 2010.

  1. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak na początek Siema ;d nie witałem się jeszcze. Mam parę pytań co do X'a.
    1.Jak w każdej konsoli jest podobno 3 miesiące live na 3 konta to można sobie zrobić konto nowe i mieć drugi miesiąc live jak sie pierwszy skończyi nie ma bana?
    2.Jest jakiś okres kiedy konsola tanieje(oprócz świąt;p)?.Mój kolega kupił PSP za 550 rok temu we wakacje i ktoś mi powiedział ,że konsole na wakacje tanieją.To prawda?:D.
    3.Jak kupie konsole Arcade to będę mógł normalnie wszystko robić bez dysku? Chodzi mi o różne aktualizacje na początku i itp.
    4. Czy kabel Ethernet to taki sam kabel jak sie podłącza kompa do routera?
    Thx z góry za odp. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    1.A niby czemu mial byś dostać bana?Poprostu kończy ci sie gold i robisz nastepne konto :)
    2.Chyba na odwrót :p,warto patrzec na allegro na aukcje mozna czasami dorwac coś tanio
    3.No wszystko moze ci sie nie pomieścić save,aktualizacje itd
    4.Tak

    No nie jestem jakims ekspertem ale mysle ze pomoglem

    @Edit Tak sciągają sie i powinny sie spokojnie pomieścić no chyba ze kupisz używana i bedzie juz zaktualizowana
     
  4. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up Dzięki ;d
    A czy przy pierwszym uruchomieniu x'a sciągają sie jakies aktualizacje zeby arcade be dysku to pomiescil?:D
     
  5. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Zmieści ci się, zostanie ci ok. 130MB
     
  6. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    żeby ściągał xbox aktualizacje to musisz go podłączyć do xbl czyli nie na starcie nic nie ściąga;)
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Xbox 360 Arcade ma wbudowaną kartę pamieci 256MB lub 512MB.
    Przy połączeniu się z XBL aktualizuje się dash (jak masz stary).
     
  8. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    Jednak polecam wersje premium,albo poprostu dokupić dysk.Ja mam dysk 60 gb i mi naprawde wystarcza :)
     
  9. kadek05

    kadek05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ze względu na przeciążenie(zapełnienie) dysku widać ewentualne pogorszenie gry? zacinanie sie etc?
     
  10. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Wręcz odwrotnie, gra chodzi lepiej po zainstalowaniu na dysk. Szybciej się wczytuje, tekstury nie znikają. Przeciążenie dysku na nic nie wpływa.
     
  11. kadek05

    kadek05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w takim razie super, dzięki za odpowiedź
     
  12. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ja mam zamiar potem dokupić dysk. 60gb albo 120 ;d ,ale nie wiem jak czarna obudowa od dysku bedzie wygladac przy białej konsolce ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum