1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare Pytań

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Krecik1218, Grudzień 9, 2008.

  1. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niedługo będe miał Xbox'a 360 i mam parę pytań:
    1. Czy podłączanie neta z komputera do konoli bez zgody operatora jest "normalne".
    2. Niemając na początku neta do X360 mogę skądś ściągnąć nowego Dasbhboarda?
    3. Czy Xbox 360 z Beglijskiego Media Markt będzie po PL , ew. czy da się ściągnąć spolszczenie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    1. Nie kumam tego pytania, do Xboxa możesz normalnie podłączać internet. I żadne zgody nie są ci potrzebne.
    2. Możesz ściągnąć z internetu, zgrać na pendrive lub wypalić na płytkę i konsola sama się zaktualizuje najnowszy dash + avatary offline jest w Downloadzie forum.
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    tutaj masz link do tematu z linkami do nowego dasha: http://x360iso.org/showthread.php?t=6041 nagraj na płytę lub pendrive i zaktualizuje się bez konieczności podłączania do netu. wydaje mi się że nie będzie problemu aby zmienić na język polski ale nie jestem tego pewien do końca. poza tym jak nie sprawdzisz to sie nie dowiesz :) chyba że nie przeszkadza Tobie inny język :D
     
  5. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już wczoraj to ściągnełem. A czy osiągnięcia (Achievements) odblokowują się bez podłączenia do XBL?
     
  6. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, jeżeli dotyczą gry offline. Bo są też Achievements które zdobywasz podczas rozgrywki online.
     
  7. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy można odtwarzać bezproblemowo i bez bana filmy pirackie zgrane na płytę?
     
  8. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Do niektórych filmów potrzebujesz kodeków (zależy od formatu) i nie ma bana za filmy.
     
  9. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze co do internetu. Będe miał X360 Arcade. Czytałem o podłączaniu neta ale a to trzeba mieć włączonego kompa albo wyszukiwać serwery z kompa. Mam taki router:
    http://www.korpol.pl/tp-link/tl-wr543g.htm i neta 1 MB/s . Siostra ma laptopa i po to jest router aby mogła mieć dostęp do internetu i gdy ona używa internetu to net dzieli się po 512 kb/s a tak to mam 1MB/s . Do routera mam podłączone 3 kable.
    -Jeden to chyba skrętka (taki złączony paroma kolorowymi cieńkimi przewodami)
    -Drugi to niebieski kabel taki jak pierwszy ale obudowany niebieską osłoną
    -Trzeci to czarny kabel z okrągłym wejściem.
    Ten niebieski jest podłączony do kompa z tyłu a te dwa gdzieś za biurkiem idą listwą na strych do głównego kabla.
    Co musze dokupywać, jak to wszystko w prosty sposób podłączyć. Tak żeby po wyłączeniu kompa net do X360 działał i nie rozdzielał mi neta na 3 ale w to wątpie.
    Przepraszam za taką formę postu ale nieznam się na tym, a chciałbym skorzystać z XBL odrazu po zakupie X360 bo dają zdrapkę na 30 dni

    EDIT: Tutaj link do obrazka z podłączonymi kablami do routera
    http://img208.imageshack.us/img208/8919/dscn1595cq7.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum