1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę Pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DragonElite, Maj 16, 2010.

  1. DragonElite

    DragonElite Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Za niedługo dostanę w swoje łapki xboxa 360 arcade, ale jest taki problem, że tego x-klocka, mój ojciec dostanie w nagrodę w jakimś tam konkursie, i niewiem jaka to będzię konfiguracja, zapewne xbox zostanie dopiero zakupiony, ponieważ to była jedna z nagród do wyboru, więc jaką konsolki mają teraz konfigurację? Jasper z Li-teonem? Czy napęd Li-teon da się przerobić, oraz czy trzeba będzie używać stealth patchy lub activate.iso?
    Pozdrawiam.
    Głodny wiedzy, Dragonelite
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Używanie pierdół typu activate.iso zależy od posiadanej przeróbki. LiteOn'y są przerabialne (chociażby LT).

    (odpowiedzi na wszystkie pytania znajdziesz w google...)
     
  4. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Będzie liteon na 100% najpewniej v3. Przeróbka takiego kosztuje do 100 zł optymalnie tak 70zł. Wgrywasz LT i śmigasz :D
     
  5. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
    Zainstalowanie iXtreme LT, jako oprogramowania stacji DVD (DL), nie koniecznie chodzi po takich cenach, oczywiscie na Allegro tak. Ale tutaj na forum spokojnie DrakogonElite, znajdziesz osobe ktora tobie taniej przerobi.
     
  6. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    Jeszcze go nie masz a już się spinasz:D po co się martwisz na zapas, dostaniesz konsolę to wtedy będziesz się głowił nad przeróbką, generalnie jest do przerobienia więc nie powinno być problemu.
     
  7. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zapewne będzie to Lite On V3 u mnie przerobienie (u mnie w mieście ,nie u mnie jako u mojej osoby) kosztuje 60 zł (przeróbka LT 1.1). Wszystkie napędy które są teraz w konsolach są wpełni przerabialne. Jeżeli będziesz miał LT to nie trzeba żadnych activate.iso a jak nie masz zamiaru grać na XBL to nie potrzebne żadne patche ,chyba że chcesz to są potrzebne (czytaj forum).
     
Wczytywanie...

Poleć forum