1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytan ;?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ql4w0j7, Maj 31, 2010.

  1. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :shisha
    1.Chce kupi xbox360 tylko sie zastanawiam jakiego najlepiej produkcjia i z jakim napedem.
    2.Czytalem ze Ixtreme LT jest nie wykrywalny czy on jest najnowszym frimware dla xbox360 ? i z jakim napedem. Czy odpale na nim kazda sotepna gre na rynku ?
    3.Czy mozna odplac iso z dysku w sesie instalowac bez uzycia plyt DVD. ?
    4.Czy mozna odplaic gry z Arcade, SNES, NES, GBA itg czy sa emulatory ?
    5.Czy moge sam w domu przeflaszowac naped ?

    dzieki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Najlepiej z konca 2008 wzywz. Naped wszystko jedno.
    2.Tak, jest najnowszy. Odpalisz kazda gre.
    3. Potrzebny jtag.
    4.XBR
    5.Tak
     
  4. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sprawdzic jaki kernel ma konsola ? bo chcialbym wgrac XBR
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach konsoli.
     
  6. ql4w0j7

    ql4w0j7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mozesz powiedziec gdzie ?
     
  7. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ustawienia systemu >>>>> Ustawienia konsoli >>>>> Dane systemowe
     
Wczytywanie...

Poleć forum