1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytan

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JuNy, Lipiec 6, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam , chcialbym sie was zapytac o pare rzeczy :rolleyes:

    1. Czym sie rozni xbox 360 arcade od x360 premium ( i ktory oplaca sie kupic i dlaczego .
    2. Jesli kupie ktoras z wymienionych wyzej konsol to jak mam grac na mp :eek: poprostu odlaczam kabel od internetu komputerowy i wtykam w konsole i smiga ?

    Poki co to wszystkie pytania ;) Czekam na odp z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    1.Premium ma w zestawie dysk 20 GB/60 GB a arcade nie ma wcale dysku ( chyba, że w promocji)
    2.Jeżeli masz kompa podłączonego z internetem kablem ethernet ( sieciowy) to tak wystarczy tylko podpiąć do konsoli i grać. Jeżeli masz modem USB to albo kup sobie liveboxa/ router lub przez kompa podłączaj.
     
  4. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    2. Bezpośrednio z modemu nie będzie działać - sam próbowałem. Nie można było konta założyć, ani przywrócić.
    1. Premium ma dysk, Arcade memorke 512mb / 256mb.
     
  5. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Acha to jednak wole arcade :D a i router mam ;)
     
  6. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz router to możesz bezpośrednio do routera tylko , że musisz wcześniej go skonfigurować poprzez PC , a po za tym arcade mają teraz wbudowane te 512 mb , nie w memorce jak dobrze wnioskuję z innych wypowiedzi i z mojej wiedzy :D
     
  7. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    To wedlug was ktory lepiej brac ? ;p
     
  8. Niemusz

    Niemusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Premium poniewaz ma dysk i mozesz na niego zrzucac gry (filmy itd) przez co chodza plynnie i naped nie chodzi glosno nie grzejac sie zbytnio :p Najlepiej szukaj z 60tka (dysk 60 GB) plyta Jasper przez co wystepowanie rooda (przegrzania konsoli) jest zminimalizowane :)
     
  9. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Ok big thx za pomoc :)
     
  10. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    kup arcade (jakies 700zl) i dokup dysk, za 130zl masz 120gb.
     
  11. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Pamiętaj też, że wersjwe arcade starsza jak falcon mają memorke w zestawie, jasper te kilkaset mb ma już wbudowane w płyte główną.
     
  12. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na allegro premium 60gb kosztuje 819zł nówka, a elite 120gb nówka 879zł, używanego elite jaspera możesz kupić nawet za 700zł a nawet i taniej. Ja bym brał elite.
     
  13. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    wlasnie probowalem znalesc jesper ale jak wpisuje na allegro to nie moze znalesc :/
     
  14. matis95

    matis95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co :eek:
    Xbox`a nowego można już dostać za ok. 600zł. Tym bardziej, że zbliża się premiera Xbox 360 250GB (slim), to będzie jeszcze taniej może (tylko szukaj Jaspera). Do tego dysk (na allegro 20GB za 50zł) i za 650zł masz nowy zestaw premium!
     
  15. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    nic nie bedzie taniej. A przekonasz sie jak zdrozeja normalne x`y bo nie bedzie dało sie przerobic slima przez najblizszy czas. Kolejny, ktory mysli, ze bedzie taniej. hahaha to moze za 300zł kupisz? :D
     
  16. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Nie będzie jakoś specjalnie tanio, ale na pewno chociaż trochę stanieją, albo będą jakieś promocje z grami, bo muszą się pozbyć z magazynów starszych Xboxów żeby było miejsce na Slima
     
  17. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    A teraz pozostaje sprawa gdzie lepiej kupic ? najlepiej kupic elite w sklepie czy na allegro ?
     
  18. miros

    miros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    w EURO RTV AGD masz ELITE:
    - wersja Elite czerwona Residen Evil z grą - 799
    - wersja Elite czarna z grami Halo 3 i Forza 3 - 859

    w Ultimie
    - wersja Elite + 4 gry (badziewne LEGO, KUNGFU, jedynie Pure trochę do pogrania) - 849
     
  19. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Tak tylko, że to będą konsole używane. Bo od premiery X360S zwykłych już sie nie produkuje. Teraz jest już tylko tyle ile na stanie mają sklepy, a później kupujesz używki ew odłożone xenony i falcony.

    Najlepiej kupować w pewnych sklepach internetowych Ultima,gram.pl, vobis
    Vobis.pl - Konsola Xbox 360 Elite + Gra Grand Theft Auto IV + 2 epizody The Lost and Damned / Ballad of Gay Tony + Gra Forza Motors
    Vobis.pl - Konsola Xbox 360 Elite - Easter Special + Gra Forza Motorsport 3 + Gra Halo O.D.S.T. + Gra Pure + Gra Lego Batman
    http://www.ultima.pl/Xbox_360_Elite_4_gry_tylko_849_zl_/i8971/

    Na allegro mogą puszczać zaległe xenony i falcony ( jak i w supermarketach i małych sklepach internetowych.
     
  20. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    ok dzieki wielkie :))) leci dzieki :p
     
  21. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    A i chyba juz ostatnie pytanie ( postanowilem ze kupie x360 arcade i dokupie sobie poprostu dysk 20gb ^^ ) czy na x360 arcade pojda wszystkie gry na xbox czy sa jakies gry przeznaczone na inne wersje xbox'a bo ogladam sobie filmiki na youtube ( wiekszosc w wersji angielskiej . ) i nie wiem czy dobrze uslyszalem ale typek mowil cos o grach na x'a wiec jak to jest z tymi grami ?

    A i gry na xbox'a sie instaluje ? :eek: czy tak jak np ps wkladasz plyte i grasz? .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum