1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Parę pytań.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tr1SH, Wrzesień 17, 2010.

  1. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    1.Jak sprawdzic jaka mamy aktualna wersje dasha w konsoli?
    2.Czy aktualizacja jest konieczna? Przykladowo w jasperze arcade mam 512 mb wolnej pamieci.Po update`cie mam jej juz tylko 210mb...jest zatem sens tracic pamiec?
    3.Czy gra ktos moze w necie na LT nie pat****ac obrazow? W zwiazku z tym kolejne pytanie-jest jakis sens patchowania obrazow?
    4.Co moze byc powodem tego,ze jesli nagram iso prosto z neta wszystko smiga na xklocku,natoiast jesli puszcze obraz przez abgx`a, klocek nie czyta plyt? Dodam ze w autofixie mam ustawiony level 3.Moze to byc przyczyna owej dolegliwosci?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    1.w menu ustawienia/system
    2.bez nowej aktualizacji nie zagrasz w nowe gry
    3.na LT nie trzeba pat.chować obrazów
     
  4. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    dasha sprawdzasz ustawienia/system

    musisz mieć aktualizacje jak chcesz pykać w nowe gry
     
  5. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Co do 3.pytania chodzilo mi o to czy koniecznie trzeba specjalnie przygotowanie obraz przed gra w necie? Tzn.po przepuszczeniu abgx-wgranie tych 2 plikow,czy bez tego mozna grac z takim samym ryzykiem.Moze ktos tak gra?
     
  6. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    4. Ja nie gram przez Live i przerabiam obraz tylko 360 wavepatcher i wszystko śmiga. Nie stosuje ABGX i gry zawsze sprawne w 100%.
     
Wczytywanie...

Poleć forum