1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pare pytań.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nikuś, Lipiec 30, 2011.

  1. Nikuś

    Nikuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam troche pytań, dzisiaj w Gta IV próbowałem odblokowac achivements "One Man Army" i gdy osiągnełem 6 gwiazdek to leciałem helikopterem i cały czas bylem w górze. Czekałem ponad 5 minut i nic. I teraz pytanie, czy zeby odblokowac ten achivements to mozna latac helikopterem ? I jeszcze chcialbym sie zapytac czy zeby zrobic sobie taka sygnature z avataram punktami GS, grami itp. ogólnie xboxa to trzeba miec xbox live? Ile tak około godzin przechodzi się fable 3? Jaki tryb gry trzeba wybrac w nfs most wanted zeby te osiagniecia odblokowywac i ile trzeba wyscigów jezdzic az sie dojdzie do ho seuna ? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    ad. GTA / : - Musisz latać przynajmniej z 10 minut :)
    ad. Sygna / : - Jak już masz konto to wystarczy wpisać TUTAJ
    ad. Fable 3 /: - Około 8/9h
     
  4. Nikuś

    Nikuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielki dzięki, mam jeszcze jedno pytanie czy jak odlacze kabel z internetem od komputera a podlacze do xboxa to bede mogl miec te probne konto live 30 dni?
     
  5. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    A co do pytania o sygnaturę to musisz być użytkownikiem, czyli mieć +20 postów.
     
  6. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Jeżeli nie wykorzystałeś już, to tak :)
    Pamiętaj, że każda nowa konsola posiada 3 miesiące free live !!
    Chodzi mi o to, że możesz stworzyć 3 konta i mieć na każdym miesiąć live.
     
  7. Nikuś

    Nikuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wtedy to na komputerze też trzeba zakladac konto xbl?
     
  8. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Jeżeli chcesz mieć próbne 30 dni , to musisz założyć na konsoli... (na jakiej zasadzie to działa napisałem wyżej post)
    Bo jeżeli założysz na kompie to nie dostaniesz tych 30 dni.

    Dodam także, że jeżeli założysz konto na xboxie, to system jednocześnie zakłada na stronie xbox'a
     
  9. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Niku, co do GTA IV, wleć sobie do statuy wolności (tam gdzie jest serce liberty city), wpisz sobie cheat na podwyższenie poziomu poszukiwań i poczekaj 5-10 min. Ten kod nie blokuje żadnych achievementów, ani fabuły.
    Co do internetu - jaki masz internet? Jak jakiś osiedlowy, to prawdopodobnie jest filtrowanie mac, tj. internet będzie działał tylko na danej karcie sieciowej, ale chyba jest w Xboxie możliwość wpisania alternatywnego adresu mac.
     
  10. Nikuś

    Nikuś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz podłączyłem internet i wszystko gra. A jak najpierw dam cheat na helikopter ktłóry blokuje osiagniecie one man army ale nie bede korzystal z helikopteru to odblokne osiagniecie? Jak grac w gta IV na xbl? Próbowalem ten cheat zeby miec wiecej gwiazdek i da sie zrobic tylko 5
     
Wczytywanie...

Poleć forum