1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

partycje 0 2 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krych4, Grudzień 19, 2013.

  1. Krych4

    Krych4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.
    Przerobiłem dysk pod xboxa wd 500 na 320 programem hddhackr
    Moje pytanie jest takie cze te partycje.0 2 3 robione sa juz tam z automatu czy trzeba jakos.dorabiac osobnym programem??
    Nie mam jak tego sprawdzic bo konsola dopiero do mnie dojdzie a nigdy sie w to nie bawilem.
    Dodam ze jest to RGH

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Jak bedziesz mial w konsoli rgh to niepotrzebnie flashowales dysk do 320

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wrzuć do dysku poprzedni firmware tak żeby znowu miał 500GB i sformatuj z poziomu konsoli i Gotowe. Przy RGH nie trzeba przerabiać nic....
     
Wczytywanie...

Poleć forum