1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

paski na ekranie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spy_, Grudzień 11, 2012.

  1. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam od wczoraj mam problem z konsola po wlaczeniu obojetnie jakiej gry po 2-5 minutach wychodza podluzne biale paski na ekranie [​IMG] prosze o pomoc . Dziekuje [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Pewnie RROD się szykuje :) Dane konsoli podaj.
     
  4. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to konsola premium z hdmi nie wiem co chcesz dokladnie wiedziec co mam ci podac , nie da sie samemu jakos tego problemu rozwiazac ?
     
  5. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Możliwe że artefakty się wyświetlaja czyli pada grafika.Podaj date konsoli.
     
  6. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    data : 2007 -07-09 mam cos wiecej podac ??
     
  7. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  8. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    No to szykuj się na RROD.
     
  9. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak podejzewam ze to bedzie to bo po wylaczeniu konsoli jak sie pojawia paski na ekranie diody zaczynaja swieci na czerwono a po nastepnym wylaczeniu konsola sie normalnie odpala i po jakims czasie znow biale paski , nie da sie nic na ten czas samemu zrobic moze paste zmienic hmm ?? dzieki PS. nie rozumiem tego konsola malo co uzywana jest i takie cos :/
     
  10. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A w ogóle opłaca się naprawiać RROD ile pociągnie konsola od naprawy?
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    e73 problem z hana/ana a raczej z gpu. nie naprawiałbym tego bo rrod z tego wraca.
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie szrot
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    niech se profil i savy pozgrywa i profil na xbox live o ile jeszcze to działa.chyba ,że wszystko ma na pamieci lub dysku.
     
  14. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mam rozumiec po tych wszystkich wypowiedziach ze juz nic poradze tylko serwis mnie czeka tak ?
     
  15. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    szykowałbym się raczej na zakup nowej konsoli, bo reballing na długo nie starczy a sporo kosztuje. za 300-400 kupisz już Jasper'a przy których nie występowały awarie z przegrzaniem
    Masz Falcona a one niby były poprawione ale nie do końca (mój wytrzymał 3,5 roku - objawy takie jak twoje a później śmierć)
     
  16. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok rozumiem a po czym mam poznac czy jest jasper czy falcon jest gdzies zaznaczone ??? a co do tej konsoli to co mam zrobic sprzedac na czesci kup to ktos w ogole ? :/ dziekuje
     
  17. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Za ile byś sprzedał sama konsole ??
     
  18. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Mozne jeszcze za male pieniądze ją spróbować reanimować. Koszt to ok 100 zł.
     
  19. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    za 100zł reballingu nie zrobisz. co najwyzej wygrzeją ją hot airem a poco wydawac za hota 100zł jak wsadzisz do piekarnika i to bedzie to samo :p jaspera poznasz po wejsciu na zasilacz.
     
  20. spy_

    spy_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzis po wlaczeniu konsoli stalo sie to mialo sie stac :/ 3 czerwone diody :/ czyli pozostaje mi sprzedac konsole ? Dziekuje
     
  21. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    sprzedać na części lub jako uszkodzoną może z 150zl dostaniesz i zbierać na jaspera lub slima.
     
Wczytywanie...

Poleć forum