1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Paski na ekranie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez juilette, Luty 22, 2010.

  1. juilette

    juilette Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Od wczoraj z moją konsolą dzieje się coś dziwnego. Po włączeniu jej po dłuższym nie graniu jest wszystko ok, po chwili na ekranie wyskakują paski. Zapaskowane są postacie, czasami tło nie wiem od czego to zależy. Czy może u kogoś działo się coś takiego bo szczerze powiedziawszy drażni mnie to i nie wiem gdzie się udać po radę. Proszę o odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. juilette

    juilette Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam jeszcze, że jest to XBOX 360
     
  4. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Masz gwarancje ? Na moje to niedługo czeka Cię serwis .
    Edit: Edytuj posty ;]
    Edit2: Jak kolega niżej napisał - sprawdz czy wszystkie kable sa podłączone jak należy ;] I jeszcze jedno daj konsoli troche miejsca z tyłu żeby miała gdzie cieple powietrze odprowadzać ;]
     
  5. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam moze masz cos z złączami?kablami?
    Sprawdź,jak masz gwarancje to oddaj niech ni naprawią
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ewedentnie cos z GPU lub ANA/HANA. Blad blizniaczy do E74
     
  7. radzion18

    radzion18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Miałem kiedyś podobny problem... i co ?? po 30 minutach pojawił się ROD :)
     
  8. juilette

    juilette Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedzi właśnie wyskoczył E 74 i niestety czeka mnie serwis. Czarno to widzę.
     
  9. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a co może byc problemem takim, kuzyn co prawda 9 letni, ma Arcade Jaspera, czasami przy GTA IV gdy jest LOADING napis jest taki, z kaszy? rózne kolory ciemny taki...
    Lecz wszytko wtedy wygląda normalnie sama gta Iv jak i inne gry.
    od czego może to byc wina? Telewzior czy e74 się zbliza?
     
  10. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    @uP
    Zakładaj nowe tematy a nie pisz nie na temat..
    Cały obraz zmienia kolor czy rożne elementy?
     
  11. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie no jak masz w GTA IV napis LOADING podczas grania gdy robisz jakies misje etc, ten sam napis LOADING jest taki jak by z kaszy ale to tylko rzadko i poza tym wszystkie gry działaja normalnie, nie ma kwiatków etc, sam ten napis...
     
  12. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Pewnie tekstury się dogrywają.
     
  13. patrykkorsyka

    patrykkorsyka Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Korsyka(Francja)
    to normalne przy niektorych grach
     
  14. SensitivE91

    SensitivE91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    w GTA IV jest nawet opcja w MENU grafiki wygładzanie albo "kasza" - jak ty to określasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum