1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patch Black Ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mipron, Kwiecień 26, 2011.

  1. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Mam angielską wersję Region Free! Black Ops'a. Zgrałem sobie patch na pena i normalnie wszystko hulało, można było grać z botami offline. Teraz gdy zaktualizowałem dash do najnowszego i nagrałem Black Ops'a z AP25 patch po prostu znika. Wrzucam go do folderu Cache w Cache Protation (czy jakoś tak), potem daje do X'a patcha nie ma. Gdy podpinam do kompa patcha też nie ma. O co chodzi i jak mam zgrać tego patcha?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Coś mi się zdaję, że patch do BO "trzymany" jest tam gdzie save`y. (Dlaczego ? Bo jest widoczny z poziomu konsoli.) Chociaż mogę się mylić.
     
  4. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    @up
    Black ops został na nowo nagrany i dodany AP25.

    @MOSZEUSZ
    Tam też nie było
     
  5. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  6. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  7. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  8. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    ref
     
  9. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    O co Tobie chodzi??

    EDIT.
    Ściągnij sobie jeszcze raz działającą wersję , będziesz miał szybciej , niż my dojdziemy do tego co źle robisz....
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Mipron:
    Spróbuj skopiować patch do
    Kod:
    Content\0000000000000000\41560855\000B0000\
     
  13. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Chwała tobie o Wielki. Teraz działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum