1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patch dc3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dworzec, Kwiecień 8, 2013.

  1. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam potrzebny patch do dc3 mój nie opala proszę o pomoc
    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Patch? masz na myśli TU ?? jeśli tak to napisz jakie masz MEDIA ID w DC3, bo muszą być zgodne.
     
  4. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co to znaczy MEDIA ID w DC3

    ponawiam pytanie co to znaczy MEDIA ID w DC3

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego, nie pisz post pod postem,bo dostaniesz warna

    Proponuję poczytać poradniki na forum bo widzę, że jesteś świeżaczkiem i podstaw nie ogarniasz.
     
  6. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    serdecznie dziekuje za pomoc
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Szuka patchowanego default.xex pod plyte glowna corona+title update.
    Na pewno byl na forum xbox360iso
    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum