1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patch dla Battlefield 3 na X360 już dziś

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Jechu, Kwiecień 3, 2012.

  1. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    [​IMG]

    Dzisiaj 3 kwietnia czasu 9 AM UTC – 1 PM UTC zostanie wydana długo oczekiwana łatka na konsolę Microsoftu.
    Lista zmian: The Battlefield Blog | Xbox 360 Patch Going Live April 3rd

    Jakby ktoś był ciekaw to naszego czasu są to godziny 11-15.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Jak bedzie cos takiego samego jak na PC to ja dziekuje...
     
  4. szymek56

    szymek56 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ZG
    hmm to poczekam sobie do tej 11 i są dwie opcje:albo sie rozczaruje zaje8iscie albo zostane mile zaskoczony.
    wszystko wyjdzie w praniu
     
  5. dommal4

    dommal4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pruszcz Gdański
    szkoda że się nie będzie dało tego usunąć ;P
     
  6. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Żegnajcie Usasy 12 z amunicją odłamkową, żegnaj overpower'owy Famasie, żegnaj noobska windo w postaci MAV'a, żegnajcie nieznikające Claymory po śmierci. Witaj dopracowany Battlefieldzie 3 :D
     
  7. ulan

    ulan Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ZBI
    Mi brakuje jeszcze jednej rzeczy a mianowicie że ktoś wlatuje w twojego respa i napier**** cie na respie i rozwala samoloty, heli i czołgi. Powinni zrobić coś takiego jak jest z wjechaniem bądź wejściem w obszar niedostępny że masz 10 sek na opuszczenie go. Bo naprawdę odechciewa się grać jak ledwo co wstaniesz to już leżysz :/
     
  8. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Święte słowa. Najlepiej jak by po wejściu do lub odrodzeniu się w pojeździe na rozstawieniu było jeszcze 15 sekund nietykalności. Taki czas na ucieczkę.
     
  9. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    "Dopracowany" ??
    Grałem kilka godzin na PS3 po patchu i jak dla mnie jedna wielka katastrofa. Aim assist mocno osłabiony co daje dużą przewagę użytkownikom myszek i klawiatur (EE i inne emulatory sprzętowe), większość broni zmieniona, mega celny famas teraz strzela na 4 metry do góry przez co staje się bezużyteczny, Usas i mavy na +, prywatne serwery git, reszta skopana po całości.
    Czołg można rozpierdzielić 2 strzałami innym tankiem albo rpg i to od frontu. Jak grałem na kaspijskiej granicy to na respie zawsze stały 2, nikt nie chciał nimi jeździć. Naprawa pojazdów możliwa jest tylko w bezpiecznych miejscach, trwa strasznie długo. Jedziesz czołgiem 2 min z respa, dostaniesz strzała i musisz uciekać zostawiając pojazd żeby nie zginąć. W Bmp strzelałem z Lava, 2 serie po 6 strzałów + strzał ze Smawa i nic, tylko dym poleciał i koleś jeszcze nim uciekł.
    Zastanawiam się czy gry nie sprzedać albo oddać, sprawiała mi olbrzymią frajdę, codziennie grałem po kilka godzin, po patchu tylko wqrvia.
    Dice zyebało sprawę, mieli poprawić kilka rzeczy i poprawili dodatkowo niszcząc całą rozgrywkę, ta gra to straszny muł, następna poprawka doprowadzi do tego co na filmie:
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  10. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    @yahoone Ehh ;/ A powiedz/napisz jeszcze czy poprawili hit detection? Bo nie raz miałem tak, że strzelałem centralnie w kolesia 3/4 magazynka i a ni jednego hitmarkera nie było o_O

    Jakby co, to patch do BF3 już można pobrać. Ja już pobieram i waży 1,02 GB :)
     
  11. slawek70

    slawek70 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Czemu tylko tyle, na PS3 waży dużo więcej. Czyżby coś okroili?
     
  12. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    to sie nazywa base rape i ******a niemiłosiernie. Ja wciąż czekam na Rykoszet na hardkorze, bo jak widzę gdy cwele się mordują żeby wsiąść do byle jakiego pojazdu to mnie boli.
     
  13. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Wczoraj grałem na metro, 1750 ticketów, runda ponad 1,5 godziny. P90 z 50 pestkami w magazynku, władowałem w typa ok 30 kulek z odległości 6-7m, żadnego hita nie zaliczyło, natomiast kolo rozyebał mnie kilkoma pociskami z KH2002. Oczywiście ja trup a on 100% życia. Serwer z Europy, ping 5 kresek. Takich sytuacji miałem kilka do tego pierwszy raz widziałem jak kolo z drużyny biegał na "kolanie".
     
  14. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Dużo więcej? Xbox 1,02gb PS3 1,07gb.

    Po patchu gra się zupełnie inaczej przez pierwsze rundy, czołgi maja wytrzymałość jak w BC2, bronie mają zwiększony odrzut, a te wolniejsze natomiast mają premię do celności. Teraz na Metro wyniki po 100 fragów to żaden wyczyn i to przy 200% ticketów. Walki powietrzne wyglądają inaczej, bo latadła są mniej wytrzymałe, a namierzanie trwa krócej, więc korzystanie z below radar jest bardzo przydatne, ale to jesteśmy narażeni na hita z rpg/działa czołgu.
    Osobiście gra mi się lepiej, bo nie ma wrukwiających USASów i FAMASów :)
     
  15. Mohaa90

    Mohaa90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    294
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Szczecin
    Walczyłem dziś rano BFa pobralem aktualke i gra mi zwariowala, nie dość że nie mogę wejść z ekranu startowego do menu głównego to jeszcze cały czas wywala mi że pobrano aktualizację-wynajmij serwer... Żenada.

    Tapnięte z Xperii Play
     
  16. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Ja nie mogę pobrać aktualizacji wybija jakiś kod błędu i żadnego serwera ma ktoś podobnie ? Czy trzeba czekać bo to z ich strony jakiś błąd ?
     
  17. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Też mam kod błędu ,ale mogę normalnie grać ,a przy włączaniu gry ściągnęło mi jakiegoś małego patcha coś koło 170mb.
     
  18. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    No mam to samo z tym ze nie mam serwerów żadnych :(
     
  19. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Nie chce nic mówić, ale mam tak samo jak kolega Mohaa90. Cały czas mi wyskakuje "Pobrano aktualizacja - Wynajmij serwer" i zaczyna mnie to powoli wqrwiać. Tyle dni weryfikacji przez M$ i przepuścili takiego bubla o_O
     
  20. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jak z patchem działa komuś na xbox po sciagnieciu 1,02 GB ?
     
  21. Mohaa90

    Mohaa90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    294
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Szczecin
    Wrócę z pracy koło 24 to mam nadzieję że uporaja się z tym problemem do tego czasu.

    Tapnięte z Xperii Play
     
Wczytywanie...

Poleć forum