1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patch do AP 2.5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DojoPL, Listopad 18, 2010.

  1. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Czy jest szansa, że pokaże się jakiż patch i będę miał możliwość grania w gry z AP 2.5 na LT ? Chodzi mi o patchowanie iso przed wypaleniem. Pytam się, gdyż gram tylko online.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1665
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Ciekawe pytanie i też chciałem je postawić.. Ale wątpię by ktoś na dzień dzisiejszy coś wiedział na ten temat (być może i się mylę).
    I jak kolega wyżej czekamy na konkretną odpowiedź :)
     
  4. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Zapewne coś takiego kiedyś wyjdzie także czekam na coś takiego
     
  5. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
  6. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Raczej nie macie na co czekać.. Prędzej LT+ wyjdzie- ma być przed świętami (c4 to potwierdził) .. a nawet jak wyjdzie taki patcher to tylko offline
     
  7. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wyjdzie KIEDYS lub na dniach na 100 %
    Tak jak bylo z wave 4,po krotkim czasie sie pojawily programy do patchowania na wave 3 i nizsze
     
  8. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mowimy tutaj o paczy AP2.5 bo paczery wawe sa do wawe 9 juz
     
  9. EvilGearPL

    EvilGearPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wygląda na to, że nadzieja jest... Ja akurat mam takiego pecha, że przerobiłem konsolę całkiem nie dawno i wydawać znowu pieniądze to tak niezbyt chętnie... W szczególności, że ja od początku nie gram online. Tylko offline. Więc nic... Pozostaje czekać. Bardzo bym od siebie prosił, jak ktoś będzie miał jakieś info to niech wrzuci.
     
  10. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co czytałem na 90% nie ma szans na patcha. Powód? Budowa zabezpieczenia. Gdyby to było takie proste już by patch wyszedł. Męczę temat od początku i szczerze uważam że szanse są zerowe. Niestety..
     
  11. EvilGearPL

    EvilGearPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ktoś bardzo zagłębiony w temacie jest wstanie to potwierdzić?
     
  12. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jesli kupie oryginal danej gry i mam konsole przerobioną to tez bedą takie problemy z uruchomieniem? chyba nie, a wiec jak ktoś kupi oryginalna gre, zrobi obraz i wrzuci to gra pójdzie?
     
  13. josephb

    josephb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Nie ogarniasz ze kazde iso jest z oryginalnej gry robione? jedynie do tej pory przerabiane tak zeby mozna bylo grac, wiec o czym ty wogole mowisz
     
  14. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z oryginalnej ale jest zawsze przed premiera to jakim sposobem? nie znam sie na tym skoro zz oryginalnej gry iso robione to czemu oryginaly chodza a kopie nie?
     
  15. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przed premierą jest, bo ktoś ma wcześniej dostep do tych płyt: Handlarze, magazynierzy itp. A oryginał tym się różni od pirata że jest tłoczony a nie wypalany jak zwykłe dvd :)

    p.s. no w ekstremalnych sytuacjach ma miejsce włamanie do tłoczni tak jak w przypadku CoD BO i jest dużo wcześniej przed premierą :)
     
  16. siba

    siba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam lt 1.1 + i gram tylko w gry offline, czy żeby pograć sobie w najnowszego assasyna, lub needforspeeda musze mieć nowego dasha ? Wiem, że trzeba czekać na aktualizacje lt, ale czy oprócz tego jest potrzebny nowy dash ?
     
  17. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa

    Masz zapewne lt a nie lt+ . lt + wyjdzie za jakieś 2 tygodnie podobno . Żeby zagrać w te gry będziesz musiał mieć nowego dasha bo one tego wymagają . Jeżeli zrobisz to teraz to możesz zostać oflagowany
     
  18. kingthecrunk

    kingthecrunk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BeRliN
    A nie ma update offline? Jesli sie i tak i tak pozniej niepodlaczas pod XBL co czyli nic sie nie stanie ? czy jak?

    Np. zrobilbym update offline dasha i normalnie moglbym pykac? dokladnie nie wiem jaki naped mam ale zawse bylo wszystko okej, z assassinem tez tak zrobilem o bylo tylko Odtworz DVD ....??
     
  19. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli nie masz zamiaru podłączać się do XBL możesz zrobić teraz update dasha offline STĄD. Na tym dashu oczywiście nie będziesz mógł grać w gry z AP 2.5. Sam zaktualizowałem zbanowaną konsolę i gram w te gry starsze.
     
  20. kingthecrunk

    kingthecrunk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    BeRliN
    a czemu niemozna grac w te gry z ap 25 i czy bedzie mozna wogole w nie grac ?

    I jeszcze jedno jak wyjdzie lt + to jak to zaktualizowac z lt do lt+ ? :D
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
Wczytywanie...

Poleć forum