1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Patch do .avi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez h00ricane, Kwiecień 3, 2010.

  1. h00ricane

    h00ricane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam. Mam pewne pytanie: Otóż mam (prawdopodobnie) iXtreme LT (jest jakaś możliwość sprawdzenia tego bez rozbierania konsoli?) i chciałbym wiedzieć, czy jeśli podłączę konsolę do internetu w celu ściągnięcia patcha który pozwoli mi na oglądanie filmów DivX/XviD to czy dostanę bana? Przeczytałem też, że owego patcha trzeba ściągać za każdym razem kiedy chce się obejrzeć film w DivXie, to prawda? Jeżeli jednak możliwość dostania bana jest duża, to czy jest taka opcja aby zgrać tego patcha na pendrive i przez niego wgrać na dysk twardy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ILoveJapanTattoo

    ILoveJapanTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam przerobioną podłączyłem i bana nie dostałem ;p chyba byś musiał mieć niezłego pecha żeby dostać bana a do tego kodeki to jakies 4mega .
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Prawdopodobieństwo dostania bana na iXtreme LT jest małe więc spróbuj :) a co do ściągania kodeków za każdym razem to zależy od filmu lub konsoli
     
  5. h00ricane

    h00ricane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Ok. A jak to jest z tym flashem? Jak mogę sprawdzić jaki mam? Bo serwisant powiedział mi, że nie pamięta czy aktualizował mi flasha, ale jest tego prawie pewien, bo zawsze tą czynność robią. Konsola była w naprawie po RRoDzie.
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Na LT teraz bana nie dostaniesz. Co do konieczności podłączenia do XBL w celu oglądania filmów: ten błąd występuje wtedy, gdy masz drugą konsolę i używasz gamertaga z pierwszej. Da się to oczywiście zreperować i można oglądać filmy divx bez XBL.
     
  7. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    zrób tak.
    Podłącz do xbl, ściągnij te kodeki, konsola zostanie oflagowana.
    Więc jak następny raz podłączysz np. w trakcie fali to będzie banik.
    Kodeki instaluje się jednorazowo.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    I tu się mylisz. Za jakiś czas po pobraniu kodeków trzeba aktualizować je bo nowsze filmy już nie chodzą :) przynajmniej ja tak miałem. Pobrałem kodeki i oglądałem filmy bez problemu przez jakiś czas a dzisiaj wyskoczył komunikat żebym połączył się z xbox live w celu pobrania kodeków.
     
  9. h00ricane

    h00ricane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Ok. Zostawmy temat kodeków, już wiem chyba wszystko co powinienem. Powie mi ktoś jak mogę sprawdzić jaką wersję flasha posiadam? ;d
     
  10. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kodeki są działają cały czas do następnego upgrade Microsoft-u (czyli jeśli ściągniesz sobie dzisiaj kodeki avi poźnie czyli 6 kwietnia zaktualizujesz sobie klocka np. offline przez USB to masz po kodekach
     
  11. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz LT i podlaczysz konsole na chwile to dam se łeb u***** ze nie dostaniesz bana. Nie da sie kodekow wgrac na pendrive. Sciagniesz je raz i masz caly czas. Na te chwile z palcem w ***** mozesz podlaczyc konsole, a bana nie chycisz.
     
  12. h00ricane

    h00ricane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Wiadomo czy po aktualizacji dashboarda MS wykrywa i banuje konsole z flashem iXtreme LT?
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zapytaj wrozki. ja nic na ten temat w horoskopie nie mialem.
     
  14. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Boże, ludzie... NIKT nie powiedział, że iXtreme LT jest bezpieczny w 100%, o tym dowiemy się przy kolejnej fali banów. Przy starszych przeróbkach też nie zbanują od razu po wpięciu kabla. Co najwyżej mogą oflagować, przez co przy kolejnym podłączeniu konsoli będzie ban.
    A to, czy nowy Dashboard wykrywa przeróbkę również nie wiadomo, w tej chwili jest bezpiecznie, ale być może za jakiś czas będzie taka fala, o jakiej nawet Bill nie śnił.
     
  15. h00ricane

    h00ricane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Ok. Dzięki za info. Mam jeszcze jeden "mały" problem.
    Otóż podczas grania w PESa 2010, chwilę po rozpoczęciu meczu pokazuje mi się coś takiego: - http://i42.tinypic.com/ie2ijb.jpg (sorry za jakość, uroki telefonu muzycznego) Kiedy po ukazaniu się tego wyłączę i włączę konsolę, wyświetla mi ona błąd E74, jest on tylko przez jakieś kilka minut, po chwili znowu konsola działa normalnie bez tych pasków. Wczoraj wgrałem nowy dashboard, przed jego wgraniem nic takiego się nie pokazywało, czy to on może być problemem? Jeśli nie, to czy jest to zwiastun stałego błędu E74 i naprawa będzie konieczna?
     
  16. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Problem z kablem AV lub uszkodzony chip ANA\HANA
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie serwis będzie konieczny
     
Wczytywanie...

Poleć forum